Naschoolse opvang in Aerdenhout

De beste NSO in Aerdenhout vindt u bij Les Petits

Waarom kiest u voor onze NSO in Aerdenhout?

Onze naschoolse opvang in Aerdenhout is altijd dicht bij of op de school van uw kind. Voor kinderen is het fijn dat zij vanuit school snel op de NSO zijn. Wij zijn gevestigd in en tegenover diverse scholen in Aerdenhout. We halen de kinderen veelal lopend op, de oudere kinderen komen soms zelf naar de NSO. Een overzicht van de scholen in Aerdenhout waarvan wij kinderen halen, vindt u op onze website.

We bieden de kinderen een veilige en geborgen omgeving op onze naschoolse opvang in Aerdenhout. Ieder kind heeft een eigen mentor op de NSO waar het altijd terecht kan. Er werkt een vast en hecht team op de NSO in Aerdenhout, dus ook met de andere medewerkers kan uw kind een goede band opbouwen. Onze medewerkers besteden hier veel aandacht aan op de NSO.

Een dag op de naschoolse opvang in Aerdenhout

We starten de NSO middag met wat eten en drinken en een gezellig gesprek. Het eten en drinken op onze NSO in Aerdenhout is gezond en 100% natuurlijk. Daarna vragen we wat de kinderen willen doen, op de NSO hebben we altijd een gevarieerd activiteitenaanbod.

Naschoolse opvang is vrije tijd, wij vinden het belangrijk dat alle kinderen een leuke NSO middag hebben. Op onze locaties in Aerdenhout kun je overal heerlijk buiten spelen. Ook bieden we creatieve activiteiten aan en komen er met regelmaat externe workshops leiders naar onze NSO’s in Aerdenhout om Ontdek!workshops te geven. Uw kind kan dan ontdekken welke sport of hobby bij zijn of haar talenten past. Een paar weken lang kunnen ze hier op de NSO aan proeven.

De omgeving van onze NSO in Aerdenhout

De omgeving van Aerdenhout is prachtig, er zijn veel bossen en ook de duinen zijn vlakbij. We gaan met de kinderen van onze naschoolse opvang dan ook graag op pad in Aerdenhout. Wandelen en spelen op het Naaldenveld of een speurtocht in de natuur van de Amsterdamse Waterleidingduinen.

Sporten doen we op de sportvelden van de Aerdenhoutse hockeyclub Rood-Wit. Onze NSO locaties zijn rustig gelegen in Aerdenhout, maar toch vlakbij belangrijke verbindingswegen. Station Heemstede-Aerdenhout ligt ook vlakbij, onze NSO is dus makkelijk bereikbaar.

De verschillende opvangvormen op onze NSO in Aerdenhout

Op onze naschoolse opvang in Aerdenhout kunt u kiezen voor diverse opvangvormen. NSO met of zonder vakanties of u kunt kiezen voor flexibele opvang. Bijvoorbeeld als u alleen naschoolse opvang in vakanties nodig heeft of wanneer u onregelmatig werkt. U krijgt dan een flexibel contract en kunt uw kind aanmelden op de NSO in Aerdenhout voor de dagen die u nodig heeft.

Op de Vondelschool in Aerdenhout bieden wij ook NSO met huiswerkbegeleiding voor kinderen van groep 6 t/m 8. In kleine NSO groepen worden kinderen begeleid bij het maken van hun huiswerk.

Onze vestigingen in Aerdenhout

Les Petits heeft twee locaties voor naschoolse opvang in Aerdenhout. Kies hier de vestiging die het beste bij u past: