Kinderdagverblijf in Vogelenzang

Het beste KDV in Vogelenzang vindt u bij Les Petits

Kinderdagverblijf in IKC de Paradijsvogel in Vogelenzang

Ons kinderdagverblijf in Vogelenzang maakt deel uit van integraal kindcentrum (IKC) de Paradijsvogel in Vogelenzang. Naast ons kinderdagverblijf, heeft IKC de Paradijsvogel ook een peuteropvang, een BSO met voorschoolse, tussenschoolse en naschoolse opvang en onderwijsgroepen. Allemaal op één plek in Vogelenzang! In ons IKC zit ook een eigen bibliotheek, een atelier en een ontdekplek.

Binnen het IKC is een nauwe samenwerking tussen opvang en onderwijs. Met de oudste kinderen van ons kinderdagverblijf sluiten we aan bij de peuters en kleuters voor activiteiten, en ook onze pedagogische en didactische visie en beleid is gelijk voor opvang en onderwijs. De overgang van het kinderdagverblijf naar het onderwijs is daardoor heel klein. Een uniek concept in Vogelenzang!

De ligging van ons kinderdagverblijf in Vogelenzang

Ons kinderdagverblijf ligt aan de rand van Vogelenzang en is goed bereikbaar. De kinderen op ons kinderdagverblijf komen uit Vogelenzang en de dorpen om ons heen, zoals Bennebroek en Hillegom. Er is voldoende parkeergelegenheid zodat u altijd dichtbij het kinderdagverblijf kunt parkeren.

Ons kinderdagverblijf heeft een fijne tuin waar we veel buiten spelen. Of we gaan naar speeltuin de Duinrand, iets verderop in Vogelenzang. De Amsterdamse Waterleidingduinen zijn vlakbij, met mooi weer kunnen we daar heerlijk wandelen met de kinderen van het kinderdagverblijf. In Vogelenzang is ook zorgboerderij Zebrazorg gevestigd. Vanaf ons kinderdagverblijf, gaan we hier graag met de bolderkar naartoe. We verzorgen de dieren of plukken appels van onze eigen appelboom!

Ons kinderdagverblijf is onderdeel van Vitaal Vogelenzang

Vitaal Vogelenzang is een project om de leefbaarheid en de kwaliteit van de openbare ruimte in Vogelenzang te verbeteren. Daaronder valt ook kinderopvang en dus ons kinderdagverblijf. Om het dorp vitaal te houden en jonge bewoners te blijven trekken, is goede kinderopvang noodzakelijk.

Ons kinderdagverblijf is daarom nauw betrokken bij het project Vitaal Vogelenzang. Er wordt geïnvesteerd in woningbouw en in alle sociale voorzieningen van Vogelenzang. Ook ons kinderdagverblijf wordt hierin meegenomen. Met elkaar houden we Vogelenzang vitaal!

U voelt zich direct thuis op ons kinderdagverblijf in Vogelenzang

Ons kinderdagverblijf in Vogelenzang is klein en knus. We hebben drie groepen op ons kinderdagverblijf voor kinderen van 0-4, 0-2 en 2-4 jaar. Onze medewerkers zijn zeer betrokken en kijken goed naar wat uw kindje nodig heeft op het kinderdagverblijf. Zij nemen de tijd om met u te overleggen.

Er worden veel leuke activiteiten georganiseerd op ons kinderdagverblijf, aan de hand van speerpunten die voor het hele IKC in Vogelenzang gelden; lezen, natuur, sport en muziek. U en uw kindje zullen zich dan ook snel thuis voelen op ons kinderdagverblijf in Vogelenzang!

Onze vestiging in Vogelenzang

Les Petits heeft één kinderdagverblijf in Vogelenzang.

KDV Deken Zondaglaan

Deken Zondaglaan 5A