Vakantie opvang

Meer over onze Vakantie opvang

Helaas is het op dit moment door personeelskrapte niet mogelijk om vakantieopvang aan te vragen

Vakantie opvang op de BSO

Heerlijk die vakantiedagen! Maar iedere dag iets nieuws verzinnen is soms best lastig. Of vriendjes en vriendinnetjes zijn niet thuis. Dan is er bij ons gelukkig van alles te DOEN!  Ook voor kinderen die tijdens de schoolweken niet bij ons op de BSO zitten. Voor deze kinderen bieden wij Vakantie opvang aan. Ook handig wanneer u de opvang uit school anders regelt, maar dit in vakanties niet elke dag lukt.

Vakantie opvang bij Les Petits heet DOEN! omdat wij iedere dag leuke en uitdagende vakantieactiviteiten aanbieden, waar kinderen volop van kunnen genieten. De programma’s zijn afgestemd op het weer, dus ook bij minder vakantieweer heeft uw kind een leuke dag met vrienden en vriendinnen.

Beschikbaarheid en kosten

Wanneer u Vakantie opvang wilt afnemen, dan kunt u zich aanmelden via de DOEN! pagina. U kunt naast uw gegevens ook op het formulier aangeven welke vakantiedagen u wilt afnemen. We kijken samen met u naar de mogelijkheden op meerdere groepen of locaties. U ontvang van ons een overeenkomst waarin de Vakantie opvang is vastgelegd.

De kosten van Vakantie opvang liggen iets hoger dan van reguliere opvang en worden achteraf geïncasseerd. Ook Vakantie opvang kan in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag, wanneer u (beide) werkt of studeert. U kunt vooraf een inschatting maken van de kosten en dit doorgeven aan de Belastingdienst, of u vraagt de kinderopvangtoeslag achteraf aan.