Peuteropvang in Bennebroek

De beste Peuteropvang in Bennebroek vindt u bij Les Petits

De gezelligste peuteropvang in Bennebroek

In Bennebroek zit onze gezellige peuteropvang de Bosdiertjes. De peuteropvang is verbonden aan de Sparrenbosschool in Bennebroek. Ons speellokaal ligt in de school, vlakbij de kleutergroepen. Onze peuteropvang is een ideale voorbereiding als uw kind naar de Sparrenbosschool gaat. Maar ook als uw kind naar een andere school in of buiten Bennebroek gaat, is uw kind van harte welkom bij ons.

Educatieve voorbereiding op onze peuteropvang in Bennebroek

Onze peuteropvang in Bennebroek is geen officiële VE locatie. Wel werken we met het VE programma van Uk en Puk. De pop Puk is daarbij het speelkameraadje van de kinderen. Bij Uk & Puk zijn tien thema’s ontwikkeld die aansluiten bij de belevingswereld van peuters. Met speelse activiteiten stimuleren en verrijken we de ontwikkeling.

Een dag op onze peuteropvang in Bennebroek

Op onze peuteropvang in Bennebroek werken we volgens een vast dagritme. ’s Ochtends bespreken we aan de hand van dagritme kaarten in de kring hoe de dag eruit gaat zien. We doen groepsgerichte activiteiten en geven ook individuele aandacht aan ontwikkelingsgebieden.

Bennebroek is een rustig dorp met veel groen. We hebben dan ook een ruime buitenspeelplaats en een groot speelveld naast onze peuteropvang waar we heerlijk buiten kunnen spelen. Als het weer het toelaat gaan we iedere dag naar buiten. Soms maken we een uitstapje in de directe omgeving.

De omgeving van onze peuteropvang in Bennebroek

Bennebroek ligt in een omgeving waar veel te doen is. Het bos, de duinen en het strand liggen vlakbij en in Bennebroek zelf zijn veel leuke speelplekken voor kleine kinderen. De pedagogisch medewerkers van onze peuteropvang vinden het leuk om af en toe met de peuters op pad te gaan, lopend of met de bolderkar.

Of, als we incidenteel wat verder weg gaan, met de Les Petits bus.
Er komen ook wel eens dans- en muziekdocenten naar onze peuteropvang in Bennebroek. Zij geven dan peuterdans of muziekles. Een feest voor alle peuters!

Onze vestiging in Bennebroek

Les Petits heeft één peuteropvang locatie in Bennebroek. 

POV Bosdiertjes

Kleine Sparrenlaan 7