Buitenschoolse opvang

Bij Les Petits vindt u altijd een leuke BSO bij u in de buurt!

Fijne locaties in een groene omgeving

Onze BSO’s zijn gevestigd in een mooie omgeving, dichtbij bos en strand. De groepsruimtes zijn gezellig en we hebben fijne buitenspeelplaatsen. We zijn dan ook veel buiten te vinden!

Flexibele contractvormen en transparante kosten

Uitstapjes, vervoer, lunch en tussendoortjes zitten bij de prijs inbegrepen, u betaalt hier dus niets extra’s voor. U kunt kiezen voor een contract met of zonder vakanties of geheel flexibel!

Een groot en gevarieerd activiteitenaanbod

Op onze BSO kunnen kinderen kiezen uit een divers activiteitenaanbod. Bewegen, creatief bezig zijn of meedoen aan Ontdek!workshops. Wil je even helemaal niks? Dat mag natuurlijk ook!
 • Fijne locaties in een groene omgeving

 • Flexibele contractvormen en transparante kosten

 • Een groot activiteitenaanbod

Vertrouwd en uitdagend

Als kinderen naar school gaan, wordt hun wereld ineens een stuk groter. Hoe fijn is het dan dat je na school naar de BSO kunt waar het vertrouwd is. Omdat je naar de BSO in je eigen school gaat of naar de locatie waar je ook op het kinderdagverblijf zat. Omdat je er tot het einde van de basisschool kunt blijven met dezelfde vriendjes en omdat er altijd een bekende pedagogisch medewerker voor je is.

Die grotere wereld nodigt ook uit om te ontdekken en nieuwe uitdagingen aan te gaan! Daar helpen we uw kind graag bij. We bieden veel verschillende activiteiten aan op het gebied van sport en spel, creativiteit, muziek en techniek. We gaan graag naar buiten en maken vaak uitstapjes in onze mooie omgeving. De kinderen kunnen hun passie en talenten ontdekken met onze Ontdek!workshops.

Samen voor en met uw kind

‘It takes a village to raise a child’. We doen het samen. Samen met u als ouder, met school, met de (sport)club waar uw kind naartoe gaat en soms samen met andere zorgprofessionals. We staan naast uw kind. We laten kinderen zichzelf zijn, geven ze ruimte en zorgen ervoor dat iedereen mee kan doen.

Samen maken we veel plezier. Na school en in de vakanties! Dan wordt er een speciaal vakantieprogramma samengesteld, boordevol leuke activiteiten en uitstapjes. Dat maken we samen met de kinderen, we laten ze meedenken over wat we gaan doen. Op de dag zelf hebben ze de keuze uit meerdere activiteiten. Zo is het ook bij ons écht vakantie! Dat onze locaties altijd dicht bij het strand, een bos, de speeltuin en andere recreatieve plekken liggen, helpt hier zeker aan mee!

Contractvormen buitenschoolse opvang

U kunt voor onze buitenschoolse opvang (BSO) kiezen uit drie verschillende opvangcontracten.

BSO 52 weken

Uw kind heeft het hele jaar door BSO na school en opvang van 7.30 uur tot 18.30 uur in alle vakanties m.u.v. nationale feestdagen.

 • Inclusief vervoer, voeding, activiteiten en uitstapjes in vakanties
 • Het hele jaar door opvang m.u.v. nationale feestdagen
 • We hanteren een tegoedenregeling voor extra opvang
 • Starten van dit contract kan het hele jaar door

BSO 48 weken

Uw kind heeft het hele jaar door BSO na school en opvang van 7.30 uur tot 18.30 uur in alle vakanties m.u.v. nationale feestdagen en de middelste 4 weken van de zomervakantie.

 • Inclusief vervoer, voeding en activiteiten
 • Geen opvang in de middelste 4 weken van de zomervakantie
 • We hanteren een tegoedenregeling voor extra opvang
 • Tegoedenregeling geldt niet in de 4 vakantieweken
 • Starten met dit contract kan van 1 januari tot 30 juni, daarna pas weer in het volgende kalenderjaar.

BSO 40 weken

Uw kind heeft in alle schoolweken BSO na school m.u.v. nationale feestdagen en zonder opvang in de vakanties.

 • Inclusief vervoer, voeding en activiteiten
 • Opvang in alle schoolweken m.u.v. nationale feestdagen
 • We hanteren een tegoedenregeling voor extra opvang
 • Tegoedenregeling geldt alleen in schoolweken
 • Starten van dit contract kan het hele jaar door

Huiswerkbegeleiding met Les Ecoles

In alle regio’s heeft Les Petits een locatie van Les Ecoles, BSO met huiswerkbegeleiding voor kinderen vanaf 9 jaar. Combineren met reguliere BSO kan, zowel in schoolweken als voor opvang in vakanties!
Ontdek meer

Verschillende soorten Buitenschoolse opvang

Les Petits streeft ernaar om ieder kind de ideale buitenschoolse opvang te kunnen bieden. Met gevarieerde activiteiten, gemengde groepen en uitstekende begeleiding zorgen wij ervoor dat uw kind zich bij ons moeiteloos thuis voelt.