Voorschoolse opvang

Meer over onze voorschoolse opvang

Een gezellig begin van de dag

Scholen beginnen pas rond 8.30 uur met hun lesprogramma. Wanneer u eerder van huis moet om op tijd op uw werk te komen, kunt u uw kind naar de voorschoolse opvang brengen. De voorschoolse opvang start om 7.30 uur en duurt tot 8.30 uur.

Voorschoolse Opvang bij Les Petits betekent een gezellig begin van de schooldag! Er is tijd voor een spelletje, even lekker kletsen of rustig wakker worden met een stripboek op de bank. Onze pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen op tijd hun jassen en tassen pakken en brengen hen naar school.

VSO locaties en kosten

Wij bieden voorschoolse opvang op de Bos en Duinschool in Bloemendaal, IKC de Paradijsvogel in Vogelenzang en de KWS & Julianaschool in Overveen. Gaat uw kind naar een andere school en heeft u ook voorschoolse opvang nodig? Laat het ons weten!

De kosten voor voorschoolse opvang komen net als de kosten voor buitenschoolse opvang, in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. De kosten worden berekend over 40 weken maar gespreid betaald over 12 maanden, zodat u een vast maandbedrag betaalt en op kunt geven.