Huiswerkbegeleiding in Heemstede

De beste huiswerkbegeleiding vindt u bij Les Ecoles Heemstede

Zoekt u huiswerkbegeleiding voor uw kind in Heemstede?

Dan bent u bij Les Petits aan het juiste adres. Wij bieden huiswerkbegeleiding voor kinderen van groep 6 t/m 8 op onze Les Ecoles locatie in Heemstede. In de hoogste groepen van de basisschool krijgen kinderen steeds meer huiswerk en worden ze langzaam voorbereid op de middelbare school. Voor veel kinderen is het prettig om daar huiswerkbegeleiding bij te krijgen. In Heemstede bieden wij dit!

Tijdens de huiswerkbegeleiding zijn er studentbegeleiders en een huiswerk coördinator die de kinderen helpen met hun huiswerk. Van plannen tot uitleg geven en overhoren. Op onze Les Ecoles locatie in Heemstede worden de kinderen opgevangen in een kleine groep, zodat zij in alle rust hun huiswerk kunnen maken en de nodige hulp daarbij kunnen krijgen.

Hoe wij invulling geven aan huiswerkbegeleiding in Heemstede

Onze huiswerkbegeleiding in Heemstede is erop gericht om de kinderen steeds zelfstandiger te maken. Tijdens de huiswerkbegeleiding krijgen de kinderen steeds meer inzicht in hóe zij leren, waar hun talent ligt en wat ze kunnen doen als het even niet lukt. Dit biedt een goede basis in het voortgezet onderwijs.

De medewerkers van onze Les Ecoles locatie in Heemstede gaan niet op de stoel van de leerkracht zitten, maar helpen uw kind wel meer inzicht en vertrouwen te krijgen in hun eigen kunnen. Niet alleen tijdens de huiswerkbegeleiding, maar ook daarbuiten. We geven de kinderen stapsgewijs en in overleg met de ouders steeds meer verantwoordelijkheid. Zelf iets te drinken maken, een boodschap doen of zelfstandig van school naar de huiswerkbegeleiding fietsen.

De omgeving van onze huiswerkbegeleiding in Heemstede

Onze huiswerkbegeleiding is gelegen op het terrein van voetbalclub HBC in Heemstede. Als het huiswerk af is, kunnen de kinderen heerlijk spelen en sporten. Onze huiswerkbegeleiding is ook een ideale combinatie voor kinderen die voetballen bij HBC en zo voor de training hun huiswerk af hebben.

Naast huiswerkbegeleiding bieden we ook reguliere buitenschoolse opvang op deze locatie in Heemstede. U kunt daarom ook BSO met huiswerkbegeleiding combineren met reguliere BSO. In vakanties is onze huiswerkbegeleiding dicht en kan uw kind ook terecht op de reguliere BSO.

Warm eten na de huiswerkbegeleiding in Heemstede

Het is mogelijk om aan het eind van de dag een warme maaltijd te eten na de huiswerkbegeleiding. Wanneer uw kind voetbalt bij HBC Heemstede is het handig dat er van tevoren een warme maaltijd gegeten kan worden. Dit kan op vaste dagen maar ook op flexibele basis. Deze maaltijden die geleverd worden door Moekes Maaltijd, zijn 100% natuurlijk en grotendeels biologisch.

Alle voeding die wij op de huiswerkbegeleiding en BSO in Heemstede aanbieden is zoveel mogelijk natuurlijk. Wij stimuleren een gezonde leefstijl, uitzonderingen hierop maken wij met mate.

Onze vestiging in Heemstede

Les Petits biedt huiswerkbegeleiding in Heemstede via Les Ecoles. Vraag via de vestigingspagina een rondleiding aan!