Huiswerkbegeleiding in Bloemendaal

De beste huiswerkbegeleiding vindt u bij Les Ecoles Bloemendaal

Ontdek onze huiswerkbegeleiding in Bloemendaal

In Bloemendaal bieden wij huiswerkbegeleiding voor kinderen van groep 6 t/m 8 van de basisschool. Op deze leeftijd neemt het huiswerk toe en dat is soms best lastig! Op onze BSO met huiswerkbegeleiding zijn alle kinderen uit Bloemendaal welkom. In een kleine groep met leeftijdsgenoten kunnen zij in alle rust hun huiswerk maken en krijgen zij hulp waar dat nodig is.

Op onze huiswerkbegeleiding in Bloemendaal werken studentbegeleiders en een huiswerk coördinator. Zij helpen de kinderen bij het maken van een planning en lopen rond voor het beantwoorden van vragen. Ook kunnen ze de kinderen overhoren. Onze BSO met huiswerkbegeleiding is centraal gelegen in het dorpscentrum van Bloemendaal en vlakbij onze reguliere BSO.

Huiswerkbegeleiding en meer in Bloemendaal

Naast huiswerkbegeleiding op onze Les Ecoles locatie in Bloemendaal, bieden we ook educatieve workshops in de weken dat de kinderen wat minder huiswerk hebben. We leren ze bijvoorbeeld hoe ze het beste informatie kunnen verzamelen voor een werkstuk of spreekbeurt of presentaties maken.

We zorgen ervoor dat er na de huiswerkbegeleiding ook tijd is voor ontspanning. Bloemendaal biedt veel ruimte om lekker buiten te spelen en sporten. We bieden ook binnen creatieve activiteiten aan of kunnen de kinderen even lekker tot rust komen met muziek, een boekje of gezellig kletsen met elkaar. De oudste kinderen van de basisschool vinden het fijn dat er vooral leeftijdsgenoten op de huiswerkbegeleiding zitten, zij vinden het de leukste BSO in Bloemendaal!

Zelfstandigheid op onze BSO met huiswerkbegeleiding in Bloemendaal

Kinderen die in Bloemendaal naar onze BSO met huiswerkbegeleiding gaan, krijgen steeds meer zelfstandigheid, passend bij hun leeftijd. De oudste kinderen bereiden we zo langzaam voor op de middelbare school. Niet alleen als het gaat om huiswerk maken, maar ook op andere gebieden.

Als kinderen dit aankunnen mogen zij bijvoorbeeld zelfstandig uit school naar de huiswerkbegeleiding komen, naar de bieb of een boodschap doen. Zo leren ze de omgeving van Bloemendaal al goed kennen voor ze naar de middelbare school gaan en is de overgang niet zo groot.

Huiswerkbegeleiding combineren met reguliere BSO in Bloemendaal

Het is mogelijk om in Bloemendaal huiswerkbegeleiding en reguliere buitenschoolse opvang te combineren. In schoolweken kunt u zowel huiswerkbegeleiding als reguliere BSO afnemen als u meerdere dagen opvang in Bloemendaal nodig heeft voor uw kind. Al onze locaties liggen dicht bij elkaar en Bloemendaal is niet zo groot, dus grote kans dat uw kind op diverse locaties vriendjes treft.

In schoolvakanties is onze huiswerkbegeleiding gesloten. Ook dan kunt u terecht op één van onze reguliere BSO’s in Bloemendaal voor opvang. Dan worden er leuke activiteiten en uitjes georganiseerd.

Onze vestiging in Bloemendaal

Les Petits biedt huiswerkbegeleiding in Bloemendaal via Les Ecoles. Vraag via de vestigingspagina een rondleiding aan!