Kinderdagverblijf in Bloemendaal

Het beste KDV in Bloemendaal vindt u bij Les Petits

Ontdek ons kinderdagverblijf in Bloemendaal

Ons kinderdagverblijf in Bloemendaal is een heerlijke plek waar u met gerust hart uw baby of peuter kunt brengen. De medewerkers van ons kinderdagverblijf zijn zeer betrokken en houden zoveel mogelijk het ritme aan van thuis. Kinderen kunnen fijn spelen in de groepen of buiten in de mooie tuin van het kinderdagverblijf. Of we gaan er met de bolderkar op uit in de omgeving van Bloemendaal.

Bloemendaal is een rustig dorp, ons kinderdagverblijf is dan ook rustig gelegen en toch vlakbij de gezellige winkelstraat van Bloemendaal. Voordat u uw kindje ophaalt, kunt u nog even boodschappen doen, ons kinderdagverblijf zit om de hoek! Wij hebben ook BSO en peuteropvang locaties in Bloemendaal, ideaal wanneer u kinderen in diverse leeftijdsgroepen heeft!

Een warme lunch op ons kinderdagverblijf in Bloemendaal

Op ons kinderdagverblijf in Bloemendaal eten we ‘s middags warm. Alle kinderen krijgen op het kinderdagverblijf een warme maaltijd, afgestemd op de leeftijd van het kind. We eten gezellig samen aan tafel; zien eten, doet eten! Zo ontdekken kinderen al jong diverse smaken op ons kinderdagverblijf!

Moekes Maaltijd levert de warme maaltijden op ons kinderdagverblijf in Bloemendaal. Moeke kookt 100% natuurlijk, zonder toegevoegde suikers en kleur- geur en smaakstoffen en zoveel mogelijk biologisch. Meerdere keren per week rijden zij naar Bloemendaal om de maaltijden vers af te leveren op ons kinderdagverblijf. Naast de warme lunch, zijn ook onze overige tussendoortjes 100% natuurlijk en drinken we op het kinderdagverblijf alleen water, fruitwater en thee.

De omgeving van ons kinderdagverblijf in Bloemendaal

Ons kinderdagverblijf is goed te bereiken wanneer u in of vlakbij Bloemendaal woont. Ook als u in Santpoort, Overveen of Haarlem woont, bent u zo in Bloemendaal. Ons kinderdagverblijf ligt vlakbij goede verbindingswegen naar Amsterdam en andere grote steden en bij het station Bloemendaal.

Bloemendaal heeft veel wandelbossen, met de bolderkar van het kinderdagverblijf zijn we er zo! We gaan ook graag naar de Hertenkamp. Er zijn twee zorgcentra in Bloemendaal, de Rijp en de Wildhoef, waar we met ons kinderdagverblijf soms gezellig op bezoek gaan!

De activiteiten op ons kinderdagverblijf in Bloemendaal

Op ons kinderdagverblijf bieden we liefdevolle zorg en doen we leuke activiteiten. De authentieke panden van ons kinderdagverblijf in Bloemendaal lenen zich goed om fijne speelhoeken te creëren. We hanteren op gezette tijden ook een opendeurenbeleid. Dat houdt in dat er op alle groepen van het kinderdagverblijf andere activiteiten gedaan worden en kinderen zelf mogen kiezen bij welke groep zij aansluiten.

Voor de peuters bieden we in Bloemendaal ook peuterdans lessen. Op het kinderdagverblijf komt onze dansdocente regelmatig langs. Ook kunnen kinderen los van de opvang, een cursus peuterdans volgen!

Onze vestigingen in Bloemendaal

Les Petits heeft twee kinderdagverblijven in Bloemendaal. Kies hier de vestiging die het beste bij u past: