Peuteropvang in Heemstede

De beste peuteropvang in Heemstede vindt u bij Les Petits

De leukste peuteropvang van Heemstede

Onze peuteropvang in Heemstede is een fijne plek waar uw peuter kan spelen en leren en zich optimaal kan ontwikkelen. Onze betrokken medewerkers bezorgen de peuters dagelijks een leuke ochtend. In Heemstede kunnen ook kinderen geplaatst worden met een VE (Voorschoolse Educatie) indicatie. Wij hebben hier een officiële VE peuteropvang locatie.

Op al onze peuteropvang locaties werken we met het VE programma van Uk en Puk. Op onze officiële VE locatie in Heemstede, zijn alle medewerkers hiervoor ook gediplomeerd. Binnen het programma Uk & Puk is er extra aandacht voor taalontwikkeling, sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en rekenprikkels. Hierbij wordt de pop Puk ingezet.

De activiteiten op onze peuteropvang in Heemstede

Op onze peuteropvang in Heemstede doen we iedere dag leuke en leerzame activiteiten. We beginnen de dag altijd in de kring. We zingen liedjes of lezen voor en bespreken met de kinderen aan de hand van dagritme kaarten welke activiteiten we die dag gaan doen op de peuteropvang.

We doen veel creatieve activiteiten maar zijn ook veel buiten te vinden. Onze peuteropvang in Heemstede zit altijd in een basisschool met een ruim en uitdagend speelplein. Aan alle activiteiten zit een leerzaam aspect gericht op taal, rekenprikkels, de fijne of grove motoriek en de sociaal emotionele ontwikkeling. Onze peuteropvang is een goede voorbereiding op school. Wij werken nauw samen met de scholen in Heemstede waar wij gevestigd zijn en zorgen voor een doorgaande lijn.

In de buurt van onze peuteropvang in Heemstede

Onze peuteropvang in Heemstede ligt in een rustige buurt, dichtbij fijne speelplekken. We blijven meestal op de eigen locatie maar kunnen vanuit onze peuteropvang ook naar park Meermond of het wandelbos Groenendaal met kinderboerderij en speeltuin.

De bibliotheek van Heemstede is ook dichtbij, daar gaan we soms heen om boekjes te lezen en te lenen voor op de peuteropvang. Soms gaan we op bezoek bij de bewoners van zorgcentrum de Heemhaven in Heemstede. Dan kletsen we wat, zingen we samen liedjes of de bewoners lezen de kinderen voor!

Meer weten over onze peuteropvang in Heemstede

Als u meer wilt weten over onze peuteropvang in Heemstede, neem dan contact met ons op via de button onderaan de pagina. We leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn wat betreft de plaatsing en de kosten voor onze peuteropvang. Ook kunnen wij u uitleggen hoe het werkt wanneer uw kind een VE indicatie heeft.

U kunt ook direct een rondleiding aanvragen. Wij laten u graag zien wat onze peuteropvang in Heemstede zo leuk maakt. Uw peuter mag natuurlijk mee komen om dat zelf ook te ontdekken!

Onze vestigingen in Heemstede

Les Petits heeft twee peuteropvang locaties in Heemstede. Kies hier de vestiging die het beste bij u past: 

POV Pinkeltje

Von Brucken Focklaan 2