Buitenschoolse opvang in Overveen

De beste BSO in Overveen vindt u bij Les Petits

Ontdek onze buitenschoolse opvang in Overveen

In Overveen bieden wij buitenschoolse opvang voor alle basisscholen die in Overveen gevestigd zijn. De BSO zit in de school of er vlakbij. Als uw kind uit school komt, eten en drinken we eerst gezamenlijk wat met de BSO groep. De kinderen kunnen hun verhaal kwijt bij onze pedagogisch medewerkers en er wordt besproken welke activiteiten er die dag op het programma staan op de BSO in Overveen.

De kinderen mogen vervolgens zelf kiezen wat zij willen doen die middag. Ze kunnen meedoen aan één van de activiteiten, lekker buiten spelen of in de groepsruimte van de BSO. Op onze BSO locaties in Overveen kunnen we ook gebruik maken van de gymzalen van de scholen waarin we gevestigd zijn. De BSO dag wordt ook gezamenlijk op de groep weer afgesloten met een tafelmoment.

Ook in de vakantie naar de BSO in Overveen

In de vakanties zijn onze BSO locaties in Overveen de hele dag open. Kinderen kunnen vanaf 07.30 uur gebracht worden en om 18.30 uur sluit de BSO weer. In vakanties hebben we de hele dag de tijd om veel leuke dingen te doen op de buitenschoolse opvang en in de prachtige omgeving van Overveen.

De BSO maakt vooraf een vakantieprogramma, dit doen onze medewerkers samen met de kinderen. Er worden activiteiten bedacht die we op de verschillende BSO locaties in Overveen kunnen doen. Soms blijven we op de eigen BSO groep en soms voegen we samen met de andere BSO groep. Dat hangt af van het aantal kinderen dat die dag komt en de activiteiten die we doen. We maken ook graag uitstapjes in de omgeving van Overveen of wat verder weg met de Les Petits bus.

Uitstapjes in de omgeving van onze BSO in Overveen

De omgeving van onze BSO’s in Overveen is prachtig en kenmerkt zich door bossen, duinen en strand. Landgoed Elswout en wandelbos Caprera liggen vlakbij, evenals de Kennemerduinen en het strand van Bloemendaal. Daar zijn we in vakanties dan ook regelmatig te vinden met onze buitenschoolse opvang.

Onze BSO locaties grenzen aan een groot speelveld in Overveen. Hier kunnen de kinderen dagelijks heerlijk sporten en buiten spelen. We zijn erg blij met de groene omgeving van Overveen en zorgen ervoor dat de kinderen tijdens de buitenschoolse opvang veel buiten zijn.

Flexibel buitenschoolse opvang afnemen in Overveen

Op onze BSO’s in Overveen kunt u verschillende vormen van opvang afnemen. Wanneer u geen buitenschoolse opvang nodig heeft in vakanties, kunt u een contract afnemen zonder vakanties. Of een contract zonder de middelste 4 weken van de zomervakantie. Ook is het mogelijk om losse dagen BSO af te nemen in Overveen, zowel in schoolweken als in vakanties. U krijgt dan een flexibel contract.

Als u geen BSO afneemt op onze locaties in Overveen, maar uw kind hier wel naar school gaat, kunt u hem of haar mee laten doen aan de Ontdek!workshops die wij regelmatig organiseren op de BSO.

Onze vestigingen in Overveen

Les Petits heeft drie locaties voor buitenschoolse opvang in Overveen. Kies hier de vestiging die het beste bij u past:

BSO KWS

Dompvloedslaan 114

BSO Julianaschool

Willem de Zwijgerlaan 120