Opvangsoorten

Op zoek naar een kinderdagverblijf, peuteropvang of buitenschoolse opvang? Bij Les Petits vindt u altijd de beste opvang voor uw kind.

Kinderdagverblijf

Op ons kinderdagverblijf bieden wij veilige, geborgen en uitdagende opvang en liefdevolle zorg. Onze medewerkers zijn zeer betrokken en sluiten zoveel mogelijk aan op het ritme van thuis.

Buitenschoolse opvang

Plezier en ontspanning met je vriendjes en vriendinnetjes na school. Lekker buiten spelen, meedoen aan een activiteit of workshop of even relaxen op de bank. In vakanties maken we leuke uitstapjes!

Peuteropvang

Op onze peuteropvang kan uw peuter spelen, ontdekken, leren en vriendjes maken. Een goede voorbereiding op school! Alle locaties werken met Uk en Puk, een aantal is officieel VE geregistreerd.

Huiswerkbegeleiding

Je huiswerk af als je naar huis gaat! Wij bieden buitenschoolse opvang met huiswerkbegeleiding in kleine groepen waar uw kind op individueel begeleid wordt. Natuurlijk is er ook tijd voor ontspanning.

Voorschoolse opvang

Voorschoolse Opvang bij Les Petits betekent een gezellig begin van de schooldag! Er is tijd voor een spelletje, even lekker kletsen of rustig wakker worden met een boek op de bank. Onze pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen op tijd op school zijn.

Tussenschoolse opvang

Wij bieden op verschillende scholen in de regio pedagogische ondersteuning op de tussenschoolse opvang (TSO). Dit houdt in dat onze medewerkers op de TSO meewerken en meedenken over het activiteitenaanbod.

Flexibele opvang

Wanneer u onregelmatig werkt of op projectbasis heeft u niet altijd op vaste dagen opvang nodig. Op de buitenschoolse opvang bieden wij daarom ook de mogelijkheid om flexibele opvang af te nemen. Voor jongere kinderen is regelmaat belangrijker.

Vakantie opvang

Heerlijk die vakantiedagen! Maar wat als vriendjes niet thuis zijn in deze periode? Of het weer zit niet mee, waardoor er veel binnengespeeld moet worden? Dan kunnen vakantiedagen soms erg lang zijn! Gelukkig is er Vakantie opvang bij Les Petits.