Activiteiten

Kinderen zijn van nature creatief!
Les Petits vindt creativiteit dan ook een belangrijk pedagogisch uitgangspunt en laat zich hierin inspireren door de pedagogische ideeën vanuit de Reggio-pedagogiek. Creativiteit in de breedste zin van het woord, betekent eigenlijk ‘iets nieuws creëren’. Mede daarom biedt Les Petits verschillende  creatieve workshops aan, waarbij plezier en ontdekken van interesse of talent voorop staat. Kinderen laten experimenteren met allerlei technieken, materialen, bewegingen en vormen en zo te verwonderen en te ontdekken wat je leuk vindt.

Sport & bewegen, muziek, drama, natuur & techniek en ICT & media zijn voorbeelden van thema-workshops die Les Petits dit schooljaar aanbiedt. Voor de periode van half september tot aan de kerstvakantie bieden wij het volgende workshopaanbod aan in samenwerking met de basisscholen. Deze activiteiten worden aangeboden los van de opvang.

Heeft u specifieke vragen mbt onze workshops en activiteiten stuur ons dan een bericht via onderstaand contactformulier.

Contactformulier Activiteiten

Ontdek!Workshops

Klik hier voor meer informatie over onze Ontdek!Workshops

Overige Activiteiten

Naast onze Ontdek!workshops biedt Les Petits ook langer durende activiteiten of eenmalige evenementen.
Zo bieden wij gitaarles aan op verschillende locaties voor 6+ jaar en voor kinderen vanaf 2½ jaar peuter- en kleuterdans.

Gitaarles voor kinderen van 6-12 jaar

Peuterdans  voor kinderen van 2½-4 jaar (nieuwe cursussen starten medio september 2019, u kunt uw peuter tzt hiervoor aanmelden).

 

tas.1IMG_0817