Kinderdagverblijf in Heemstede

Het beste KDV in Heemstede vindt u bij Les Petits

Het leukste kinderdagverblijf van Heemstede

In Heemstede hebben wij twee kinderdagverblijven tussen de sportvelden van voetbalclub HBC. Een unieke plek waar we volop gebruik van maken. Beide panden zijn ruim en licht en de pleinen van beide kinderdagverblijven grenzen aan elkaar.

Op het kinderdagverblijf bieden wij verticale kinderopvang. Dit houdt in dat kinderen van 0 tot en met 4 jaar bij elkaar in dezelfde groep worden opgevangen. Dit biedt kinderen geborgenheid omdat zij vier jaar lang op dezelfde groep blijven. Daarnaast geeft het kinderen de mogelijkheid om aan te sluiten bij kinderen in dezelfde ontwikkelfase. Dit is niet altijd leeftijd gebonden.

Een dag op het kinderdagverblijf in Heemstede

Op onze kinderdagverblijven in Heemstede voelt uw kindje zich snel thuis. Onze medewerkers zijn zeer betrokken en kijken goed naar wat uw kindje nodig heeft. We doen creatieve activiteiten, maken muziek en lezen veel voor. Ook dansen en gymmen we graag. Soms komt onze dansdocente langs voor een echte dansles peuterdans!

Op ons kinderdagverblijf in Heemstede bieden we regelmaat en structuur. We hanteren een vast dagritme met dezelfde rituelen en liedjes tijdens de tafelmomenten, dat geeft de kinderen houvast.

Veiligheid en gezondheid op het kinderdagverblijf

Les Petits biedt veilige en gezonde kinderopvang. Elke locatie heeft haar eigen veiligheids- en gezondheidsbeleid. Daarnaast werken onze medewerkers volgens vaste protocollen, zoals een protocol veilig slapen, een hygiënecode, een hitteprotocol en een protocol voor het maken van uitstapjes.

Op onze kinderdagverblijven bieden wij gezonde, 100% natuurlijk voeding, zonder toevoegingen. We drinken water of afgekoelde thee. Bewegen is een belangrijk speerpunt binnen onze kinderopvang. Voor de allerkleinsten uit zich dit in beweegkriebels, dans en de beweegmethode van PLAYgrounds.

Bereikbaarheid en omgeving kinderdagverblijf Heemstede

Onze kinderopvang in Heemstede ligt aan de Cruquiusweg en is zeer goed bereikbaar. Voor het brengen en halen kunt u gebruik maken van de grote parkeerplaats van HBC. In de directe omgeving liggen speelpark Meermond en wandelbos Groenendaal met kinderboerderij en speeltuin. Hier spelen we graag met de oudste kinderen.

Onze kinderdagverblijven in Heemstede zijn geopend van 7.30 uur tot 18.30 uur. Kom gerust eens langs om zelf te zien hoe leuk het bij ons is! Maak nu direct een afspraak via de button rondleiding.

Onze vestigingen in Heemstede

Les Petits heeft twee kinderdagverblijven in Heemstede.