Kinderdagverblijf in Heemstede

Het beste KDV in Heemstede vindt u bij Les Petits

Het leukste kinderdagverblijf van Heemstede

Op ons kinderdagverblijf in Heemstede voelt uw kindje zich snel thuis. Onze medewerkers zijn zeer betrokken en kijken goed naar wat uw kindje nodig heeft op het kinderdagverblijf. Vanuit deze veilige basis, kunnen kinderen zich goed ontwikkelen en heerlijk spelen op de groepen van ons kinderdagverblijf. In Heemstede hebben wij drie groepen voor 0-4 en één groep speciaal voor peuters.

Op onze verticale groepen van 0-4 in Heemstede, kunnen kinderen binnen het kinderdagverblijf tot hun vierde op dezelfde groep blijven. Voor sommige kinderen boven de twee is het juist fijner om met meer leeftijdsgenootjes te kunnen spelen. Daarom hebben we in Heemstede ook een peutergroep. Beide samenstellingen bieden voordelen. Overleg met onze medewerkers wat bij uw kindje past!

De unieke ligging van ons kinderdagverblijf in Heemstede

Ons kinderdagverblijf ligt op het sportterrein van voetbalclub HBC in Heemstede. Midden tussen de sportvelden liggen twee mooie panden die samen ons kinderdagverblijf vormen. Een unieke plek voor kinderopvang in Heemstede, waar we volop gebruik van maken!

Naast de sportvelden van HBC, hebben we ook twee grote speelplaatsen die aan ons kinderdagverblijf grenzen. Alles bij elkaar hebben we dus ontzettend veel ruimte om buiten te spelen, vrij uniek voor een kinderdagverblijf in Heemstede! Op steenworp afstand ligt speelpark Meermond, met de oudste kinderen van het kinderdagverblijf en de peutergroep gaan we hier ook graag spelen. Of we wandelen naar Groenendaal, het prachtige wandelbos van Heemstede met kinderboerderij en speeltuin.

De bereikbaarheid van ons kinderdagverblijf in Heemstede

Ons kinderdagverblijf is gelegen aan de Cruquiusweg, een doorgaande weg in Heemstede. Hierdoor zijn wij zeer goed bereikbaar. U kunt gebruik maken van de grote parkeerplaats van HBC, zodat u altijd makkelijk en dichtbij kunt parkeren. Vanaf de parkeerplaats rijdt u zo de weg weer op.

Ons kinderdagverblijf in Heemstede is geopend van 7.30 uur tot 18.30 uur. Als u wat verder weg werkt, kunt u al vroeg bij ons terecht en heeft u genoeg tijd om op tijd weer in Heemstede te zijn. Op het kinderdagverblijf eten we een warme lunch, dus direct koken na uw werk is ook niet nodig!

Een dag op ons kinderdagverblijf in Heemstede

Op ons kinderdagverblijf in Heemstede bieden we regelmaat en structuur. We hanteren een vast dagritme met dezelfde rituelen en liedjes, dat geeft de kinderen houvast. Toch is geen dag hetzelfde op ons kinderdagverblijf! Naast het vele buiten spelen op ons mooie terrein en de uitstapjes in de omgeving van ons kinderdagverblijf in Heemstede, doen we ook dagelijks leuke activiteiten binnen.

We doen creatieve activiteiten, maken muziek en lezen veel voor. Ook dansen en gymmen we graag. Soms komt onze dansdocente langs voor een echte dansles peuterdans! Kom gerust een langs op ons kinderdagverblijf in Heemstede, om zelf te zien hoe leuk het bij ons is!

Onze vestigingen in Heemstede

Les Petits heeft twee kinderdagverblijven in Heemstede.