Oppas aan huis via 24NANNIES

Meer over onze partner 24NANNIES

24NANNIES, flexibele oppas aan huis

Les Petits biedt kinderopvang op onze eigen locaties binnen vaste tijden. Soms heeft u echter ook buiten deze openingstijden opvang nodig. Een oppas aan huis biedt dan uitkomst. Een vaste oppas is dan het fijnst, maar het is lastig om een oppas te vinden die op elk moment beschikbaar is. Onze samenwerkingspartner 24NANNIES biedt hoge kwaliteit oppas op elk mogelijk moment.

U kunt zich als klant inschrijven bij 24NANNIES, daarna kunt u te allen tijde een beroep doen op een van hun gescreende en zeer ervaren nannies. Zo ontzorgt 24NANNIES gezinnen op elk mogelijk moment. Wanneer u een avond uit eten wilt of onverwachts moet werken, dan biedt de flexibele oppas van 24NANNIES een uitkomst. Ze werken zoveel mogelijk met dezelfde oppas voor een gezin.

Oppas tijdens uw event of vakantie

Zoekt u een oppas bij een verjaardag, bedrijfsfeest, conferentie, huwelijk of een ander evenement?
De nanny service van 24NANNIES kan één of meerdere nannies regelen die tijdens uw event op de kinderen passen en ze tevens vermaken met verschillende spelletjes en activiteiten.

Gaat u met uw kinderen op vakantie en kunt u wat extra hulp gebruiken? Dan is de vakantienanny van 24NANNIES wat voor u. Een vakantienanny kan uw vakantie met kinderen nog leuker maken! Doordat de nanny veel taken uit handen neemt, kunt u lekker ontspannen en leuke dingen gaan doen. De nanny past niet alleen op de kinderen, maar kan ook andere taken op zich nemen. Denk bijvoorbeeld aan het bereiden van het ontbijt of boodschappen doen.