Ouderportaal & app

Alles over het ouderportaal en de Les Petits ouderapp

Alles over het ouderportaal

Persoonlijke communicatie aan het begin en eind van de opvang dag is belangrijk, daar nemen we de tijd voor. Om buiten deze momenten ook goed en makkelijk met u te communiceren maken we gebruik van een digitaal medium; het Les Petits ouderportaal, met ouderapp voor uw telefoon. Hiermee bent u altijd op de hoogte!

Het ouderportaal is te benaderen via internet. U kunt hier alle informatie over uw kind, onze opvang en uw administratie inzien. Foto’s die op de groep van uw kind gemaakt zijn, dagverslagen, ons weekmenu, nieuws, berichten van onze medewerkers, beleidsstukken en uw maandelijkse facturen. Zelf kunt u ook berichten sturen aan de groep of een extra dag aanvragen via het ouderportaal.

De app van Les Petits

De ouderapp is een verkleinde versie van het ouderportaal die u snel via uw telefoon kunt inzien. De belangrijkste functionaliteiten zijn binnen de app beschikbaar. Bekijk direct de foto’s van uw kindje wanneer deze door groepsleiding geüpload worden. Zo bent u altijd betrokken!

Met de app kunt u ook snel en makkelijk uw kind afmelden of juist aanmelden voor een extra dag. U kunt de groepsleiding even snel een berichtje sturen wanneer u iets door wil geven of uw kind een warme maaltijd mee wil laten eten op de BSO aan het eind van de dag. Onze medewerkers kunnen u op hun beurt ook makkelijk bereiken, zonder u telefonisch te storen als dat niet nodig is. Onze ouders vinden onze ouderapp een hele fijne aanvulling op onze communicatie.