Huiswerkbegeleiding

Les Ecoles helpt alle kinderen goed op weg

Huiswerkbegeleiding met Les Ecoles

In Aerdenhout, Bloemendaal en Heemstede zit Les Ecoles, BSO groepen met huiswerkbegeleiding voor kinderen vanaf 9 jaar. Combineren met reguliere BSO kan!

Flexibele contractvormen en transparante kosten

Uitstapjes, vervoer, lunch en tussendoortjes zitten bij de prijs inbegrepen, u betaalt hier dus niets extra’s voor. U kunt kiezen voor een contract met of zonder vakanties!

Mooie ruimtes en een groot activiteitenaanbod

Naast huiswerk maken, is er op Les Ecoles ook voldoende tijd voor ontspanning. Wij bieden fijne groeps- en buitenruimtes, spelmateriaal en een gevarieerd activiteitenaanbod.
  • Huiswerkbegeleiding met Les Ecoles

  • Flexibele contractvormen en transparante kosten

  • Mooie ruimtes en een groot activiteitenaanbod

Vol vertrouwen naar school

Als uw kind in groep 6, 7 of 8 zit, krijgt hij of zij al aardig wat huiswerk om zich voor te bereiden op de middelbare school. Hoe maak je hiervoor een planning? Hoe begin je en hoe leer je het beste? Waar haal je informatie vandaan? De meeste kinderen hebben hier nog hulp bij nodig. Wij helpen uw kind in onze kleinschalige opvang met huiswerkbegeleiding op weg in de zoektocht naar zelfstandigheid.

Les Ecoles biedt persoonlijke huiswerkbegeleiding in gezellige, kleine groepen waardoor wij ieder kind op individueel niveau de hulp kunnen bieden die hij of zij nodig heeft. Onze methode biedt een goede start voor het voortgezet onderwijs en zorgt ervoor dat uw kind de stof beter begrijpt. Naast persoonlijke uitleg over lastige vakken en hulp bij huiswerk is er ook voldoende tijd voor ontspanning.

Onze visie op huiswerkbegeleiding

Elk kind heeft een eigen manier van leren. Wij bieden daarom begeleiding op maat. De resultaten in de laatste basisschooljaren vormen de basis voor de rest van de schoolcarrière van uw kind; hoe minder stress hierbij ervaren wordt, des te prettiger en zelfverzekerder uw kind de overstap zal maken.

Tijdens de huiswerkbegeleiding krijgen de kinderen steeds meer inzicht in hóe zij leren, waar hun talent ligt en wat ze kunnen doen als het even niet lukt. We bespreken met elkaar wat hen moeilijk of juist makkelijk afgaat en we stimuleren om de moeilijke vakken extra te oefenen. We geven daar extra hulp en uitleg bij. We gaan niet op de stoel van de leerkracht zitten, maar helpen uw kind wel meer inzicht en vertrouwen te krijgen in eigen kunnen.

Contractvormen huiswerkbegeleiding

U kunt voor BSO met huiswerkbegeleiding van Les Ecoles kiezen uit twee opvangcontracten. Voor de huiswerkbegeleiding op IKC de Paradijsvogel hanteren wij een andere werkwijze.

Les Ecoles 52 weken

BSO met huiswerkbegeleiding na school en opvang van 7.30 uur tot 18.30 uur op een reguliere BSO in de vakanties.

  • Inclusief vervoer, voeding, activiteiten en uitstapjes in vakanties
  • Het hele jaar door opvang m.u.v. nationale feestdagen
  • We hanteren een tegoedenregeling voor extra opvang

Les Ecoles 40 weken

BSO met huiswerkbegeleiding na school, zonder opvang in de vakanties.

  • Inclusief vervoer, voeding en activiteiten
  • Opvang in alle schoolweken m.u.v. nationale feestdagen
  • We hanteren een tegoedenregeling voor extra opvang
  • Tegoedenregeling geldt alleen in schoolweken

IKC de Paradijsvogel

Huiswerkbegeleiding na school, zonder opvang.

Warm eten aan het einde van de dag

Op al onze BSO locaties bieden wij ouders de mogelijkheid hun kinderen, tegen een vergoeding, bij ons een warme maaltijd te laten eten. Moekes Maaltijd levert 100% natuurlijke & verse maaltijden.
Ontdek meer

Verschillende soorten Buitenschoolse opvang

Les Petits streeft ernaar om ieder kind de ideale buitenschoolse opvang te kunnen bieden. Met gevarieerde activiteiten, gemengde groepen en uitstekende begeleiding zorgen wij ervoor dat uw kind zich bij ons moeiteloos thuis voelt.