Kinderdagverblijf in Haarlem

Het beste KDV in Haarlem vindt u bij Les Petits

Het gezelligste kinderdagverblijf van Haarlem

Met ons kinderdagverblijf in Haarlem is Les Petits in 1983 opgericht en nog altijd zijn we in Haarlem het gezelligste kinderdagverblijf! Wij hebben in al deze jaren al veel Haarlemse kindjes opgevangen. Het team op ons kinderdagverblijf in Haarlem is dan ook hecht en zeer betrokken. Onze medewerkers bieden liefdevolle zorg, waarbij zoveel mogelijk aangesloten wordt op het ritme van thuis.

De groepen op ons kinderdagverblijf in Haarlem zijn knus ingericht met fijne speelhoeken en afgeschermde plekken waar de baby’s veilig kunnen spelen. Er worden iedere dag leuke activiteiten georganiseerd op ons kinderdagverblijf. Op gezette tijden hanteren we daarbij een open deuren beleid. Kinderen mogen dan zelf kiezen bij welke activiteiten, op welke groep zij aansluiten.

In de buurt van ons kinderdagverblijf in Haarlem

Ons kinderdagverblijf ligt aan de Regentesselaan in Haarlem, bij het centrum. Het station van Haarlem ligt in de directe omgeving van ons kinderdagverblijf. We zitten aan de rand van Overveen, dus ook wanneer u in Overveen kinderopvang zoekt, kunt u terecht op ons kinderdagverblijf in Haarlem. We zijn goed bereikbaar!

Vanuit ons kinderdagverblijf zijn we zo uit de drukte van Haarlem, het rustige Overveen en Bloemendaal liggen om de hoek! Met de bolderkar, kunnen we er gezellig op uit met de wat oudere kinderen. Die combinatie maakt de ligging van ons kinderdagverblijf ideaal. U kunt zelf voordat u uw kind weer ophaalt bij het kinderdagverblijf, nog even snel een boodschap doen of winkelen in het centrum van Haarlem.

Verticale opvang op ons kinderdagverblijf in Haarlem

Op ons kinderdagverblijf in Haarlem bieden we verticale opvang, kinderen van 0 tot 4 worden met elkaar in dezelfde groep opgevangen. Het voordeel is dat kinderen vier jaar lang op dezelfde groep op ons kinderdagverblijf in Haarlem kunnen blijven, eventueel samen met een broertje of zusje.

Kinderen blijven bij dezelfde medewerkers in dezelfde groep. Dit draagt bij aan een goede hechting op het kinderdagverblijf. Ook kan een kind zo altijd aansluiting vinden bij andere kinderen op het kinderdagverblijf. Kinderen ontwikkelen zich op hun eigen tempo, dat is niet altijd leeftijdgebonden.

De dagindeling op ons kinderdagverblijf in Haarlem

Ons kinderdagverblijf in Haarlem is iedere dag geopend van 7:30 uur tot 18:30 uur. Tot 9:15 uur kunt u uw kind op het kinderdagverblijf brengen. Daarna beginnen we met ons dagprogramma.

Het kinderdagverblijf hanteert een vaste dagindeling, dat biedt regelmaat en structuur. Wanneer het weer het toelaat kunnen de kinderen lekker buiten spelen in de mooie binnentuin van ons kinderdagverblijf in Haarlem. Vanaf 16.30 uur kunt u uw kind weer ophalen. Als u uw kind een keer later wilt brengen op het kinderdagverblijf of eerder op wilt halen, is dat natuurlijk geen probleem.

Onze vestiging in Haarlem

Les Petits heeft één kinderdagverblijf in Haarlem.