Kinderdagverblijf in Haarlem

Het beste KDV in Haarlem vindt u bij Les Petits

Het gezelligste kinderdagverblijf van Haarlem

Met ons kinderdagverblijf in Haarlem is Les Petits in 1983 opgericht en nog altijd zijn we hier het gezelligste kinderdagverblijf! Wij hebben in al deze jaren al veel kindjes opgevangen. Het team op ons kinderdagverblijf in Haarlem is dan ook hecht en zeer betrokken. Onze medewerkers bieden liefdevolle zorg en uitdagende activiteiten.

De groepen op ons kinderdagverblijf in Haarlem zijn knus ingericht met fijne speelhoeken en afgeschermde plekken waar de baby’s veilig kunnen spelen. Er worden iedere dag leuke activiteiten georganiseerd op ons kinderdagverblijf. Op gezette tijden hanteren we daarbij een open deuren beleid. Kinderen mogen dan zelf kiezen bij welke activiteiten, op welke groep zij aansluiten.

In de buurt van ons kinderdagverblijf in Haarlem

Ons kinderdagverblijf ligt aan de Regentesselaan in Haarlem, bij het centrum. We zitten aan de rand van Overveen, dus ook wanneer u in Overveen kinderopvang zoekt, kunt u terecht op ons kinderdagverblijf in Haarlem. We zijn goed bereikbaar en hebben voldoende parkeergelegenheid.

Vanuit ons kinderdagverblijf zijn we zo uit de drukte van Haarlem, het rustige Overveen en Bloemendaal liggen om de hoek! Met de bolderkar, kunnen we er gezellig op uit met de wat oudere kinderen. Die combinatie maakt de ligging van ons kinderdagverblijf ideaal.

Verticale opvang op ons kinderdagverblijf in Haarlem

Op ons kinderdagverblijf in Haarlem bieden we verticale opvang, kinderen van 0 tot 4 worden met elkaar in dezelfde groep opgevangen. Het voordeel is dat kinderen vier jaar lang op dezelfde groep op ons kinderdagverblijf in Haarlem kunnen blijven, eventueel samen met een broertje of zusje.

Kinderen blijven bij dezelfde medewerkers in dezelfde groep. Dit draagt bij aan een goede hechting op het kinderdagverblijf. Ook kan een kind zo altijd aansluiting vinden. Kinderen ontwikkelen zich op hun eigen tempo, dat is niet altijd leeftijdgebonden.

De dagindeling op ons kinderdagverblijf in Haarlem

Ons kinderdagverblijf in Haarlem is iedere dag geopend van 7:30 uur tot 18:30 uur. Tot 9:15 uur kunt u uw kind op het kinderdagverblijf brengen. Daarna beginnen we met ons dagprogramma.

Het kinderdagverblijf hanteert een vaste dagindeling, dat biedt regelmaat en structuur. Wanneer het weer het toelaat kunnen de kinderen lekker buiten spelen in de mooie binnentuin. Vanaf 16.30 uur kunt u uw kind weer ophalen. Als u uw kind een keer later wilt brengen of eerder op wilt halen, is dat natuurlijk geen probleem.

Onze vestiging in Haarlem

Les Petits heeft één kinderdagverblijf in Haarlem.