Buitenschoolse opvang in Bloemendaal

De beste BSO in Bloemendaal vindt u bij Les Petits

Al jaren de leukste buitenschoolse opvang in Bloemendaal

Les Petits biedt al sinds de jaren 90 van de vorige eeuw buitenschoolse opvang in Bloemendaal. We vangen in Bloemendaal dan ook kinderen op van maar liefst vijf verschillende scholen, op diverse BSO locaties. Altijd in of nabij je eigen school. Op onze BSO’s in Bloemendaal werken gedreven en professionele pedagogisch medewerkers. Van iedere BSO dag maken zij een feestje!

Buitenschoolse opvang is vrije tijd. We hebben altijd een gevarieerd activiteitenprogramma op de BSO in Bloemendaal. Kinderen mogen zelf kiezen waaraan zij meedoen. Onze BSO medewerkers betrekken de kinderen bij het samenstellen van het activiteitenaanbod en aanschaf van materiaal. Er komen ook regelmatig externe workshopleiders naar onze BSO’s in Bloemendaal om Ontdek!workshops te geven.

Met de BSO naar de mooiste plekjes van Bloemendaal

De omgeving van Bloemendaal leent zich voor de leukste uitjes voor de BSO. Bloemendaal is groen heeft diverse wandelbossen en parken waar we graag naartoe gaan met de kinderen van onze buitenschoolse opvang. We gaan bijvoorbeeld graag naar Caprera, Elswout en Kraantje Lek.

Thijsse’s Hof en de Hertenkamp zijn ook op loopafstand van onze BSO’s en via de Kennemerduinen zijn we zo in Bloemendaal aan Zee! We vinden het heerlijk om in de zomervakantie naar het strand van Bloemendaal of Zandvoort te gaan. Zo is vakantie op de BSO ook echt vakantie. De locaties waar wij in Bloemendaal BSO bieden, zijn allemaal rustig gelegen en hebben een groot plein om heerlijk buiten te spelen. We boffen ontzettend met de mooie omgeving waarin we gelegen zijn.

Fit en gezond op de BSO in Bloemendaal

Bij Les Petits stimuleren we een gezonde lijfstijl. Op onze BSO’s in Bloemendaal doen we veel aan sporten en bewegen. Naast onze locaties liggen diverse sportvelden waar we graag gebruik van maken. Ook worden er regelmatig sportieve workshops aangeboden op de BSO in Bloemendaal.

Bij een gezonde leefstijl hoort ook een gezond voedingspatroon. Om dit uit te dragen, bieden we op de buitenschoolse opvang in Bloemendaal natuurlijke voeding aan, zonder toevoegingen. Kinderen hebben ook de mogelijkheid om aan het eind van de dag een gezonde warme maaltijd bij ons te eten.

Met al je vriendjes uit Bloemendaal naar de buitenschoolse opvang

Omdat wij kinderen van diverse scholen uit Bloemendaal opvangen op onze BSO, leren de kinderen elkaar allemaal goed kennen. Met je vriendje van je voetbal zit je misschien niet op school, maar die kun je wel tegenkomen op onze BSO!

Omdat kinderen van meerdere scholen soms op dezelfde BSO locatie in Bloemendaal opgevangen worden of omdat locaties samenvoegen in vakanties.
Op rustige dagen of studiedagen voegen we soms ook BSO groepen samen op één locatie in Bloemendaal. Wel zo gezellig en uw kind krijgt een grote vriendenkring in Bloemendaal!

Onze vestigingen in Bloemendaal

Les Petits heeft drie locaties voor buitenschoolse opvang in Bloemendaal. Kies hier de vestiging die het beste bij u past: