Buitenschoolse opvang in Heemstede

De beste BSO in Heemstede vindt u bij Les Petits

De leukste buitenschoolse opvang van Heemstede

Bij Les Petits vindt u de leukste buitenschoolse opvang in Heemstede! Wij hebben diverse BSO locaties in Heemstede, zowel in scholen als op het sportterrein van voetbalclub HBC. Op onze locaties in Heemstede werken bevlogen medewerkers die er alles aan doen om uw kind een leuke BSO middag te bezorgen. In vakanties is er een gevarieerd vakantieprogramma, boordevol leuke activiteiten.

De medewerkers op onze BSO locaties in Heemstede zijn creatief en sportief. Of uw kind nu van knutselen houdt, van koken, van techniek of liever sport, alles komt aan bod op onze buitenschoolse opvang. Kinderen mogen zelf kiezen waaraan zij mee doen, BSO is immers hun vrije tijd. We laten de kinderen dan ook meedenken over ons activiteitenaanbod op de BSO in Heemstede.

Een dag op onze BSO in Heemstede

Als de kinderen uit school op één van onze BSO locaties in Heemstede komen, eten en drinken we eerst gezamenlijk wat. Dan nemen de pedagogisch medewerkers de tijd om naar de verhalen van de kinderen te luisteren en te vragen wat zij die dag graag zouden willen doen op de BSO.

Regelmatig worden er Ontdek!workshops aangeboden op onze BSO locaties in Heemstede. Kinderen kunnen dan een paar weken ‘proeven’ aan een sport of hobby. Voor de kinderen die hier niet aan meedoen, worden andere activiteiten georganiseerd. Lekker buiten spelen of in de BSO ruimte je fantasie de vrije loop laten met je vriendjes en vriendinnetjes is natuurlijk ook fijn! In vakanties hebben we de hele dag de tijd en gaan we er ook graag op uit in de directe omgeving van Heemstede.

Onze BSO locaties in Heemstede zijn goed bereikbaar

In Heemstede zijn onze BSO’s in een aantal scholen gevestigd en op het terrein van voetbalclub HBC. Sommige kinderen vinden het fijn wanneer de BSO op hun eigen school zit, anderen vinden het juist heerlijk om even naar een andere plek te gaan. Of zij combineren de BSO met hun voetbaltraining!

Alle BSO locaties in Heemstede zijn goed bereikbaar. De school is veelal vlakbij huis en onze locatie op het HBC terrein ligt aan een doorgaande weg en heeft een ruime parkeerplaats. U heeft in Heemstede dus volop keus en mogelijkheden om buitenschoolse opvang bij Les Petits af te nemen.

BSO activiteiten in de omgeving van Heemstede

De omgeving van Heemstede leent zich perfect voor allerlei leuke activiteiten en uitjes die we met de kinderen van de BSO kunnen ondernemen. Het leuke natuurspeelpark Meermond in Heemstede ligt vlakbij bij onze BSO’s. Evenals het Groenendaalse bos met speeltuin en kinderboerderij. Met de Les Petits bus zijn we vanuit Heemstede ook zo op het strand en in het Haarlemmermeerse bos.

Van de sportvelden van HBC maken we ook dankbaar gebruik. Voor alle BSO locaties in Heemstede worden daar regelmatig sportieve activiteiten en sportdagen georganiseerd.

Onze vestigingen in Heemstede

Les Petits heeft vijf locaties voor buitenschoolse opvang in Heemstede. Kies hier de vestiging die het beste bij u past: