Buitenschoolse opvang in Aerdenhout

De beste BSO in Aerdenhout vindt u bij Les Petits

Waarom kiest u voor onze BSO in Aerdenhout?

Onze buitenschoolse opvang in Aerdenhout is altijd dicht bij of op de school van uw kind. Voor kinderen is het fijn dat zij vanuit school snel op de BSO zijn. Wij zijn gevestigd in en tegenover diverse scholen in Aerdenhout. We halen de kinderen veelal lopend op, de oudere kinderen komen soms zelf naar de BSO. Een overzicht van de scholen in Aerdenhout waarvan wij kinderen halen, vindt u op onze website.

We bieden de kinderen een veilige en geborgen omgeving op onze buitenschoolse opvang in Aerdenhout. Ieder kind heeft een eigen mentor op de BSO waar het altijd terecht kan. Er werkt een vast en hecht team op de BSO in Aerdenhout, dus ook met de andere medewerkers kan uw kind een goede band opbouwen. Onze medewerkers besteden hier veel aandacht aan op de BSO.

Een dag op de buitenschoolse opvang in Aerdenhout

We starten de BSO middag met wat eten en drinken en een gezellig gesprek. Het eten en drinken op onze BSO in Aerdenhout is gezond en 100% natuurlijk. Daarna vragen we wat de kinderen willen doen, op de BSO hebben we altijd een gevarieerd activiteitenaanbod.

Buitenschoolse opvang is vrije tijd, wij vinden het belangrijk dat alle kinderen een leuke BSO middag hebben. Op onze locaties in Aerdenhout kun je overal heerlijk buiten spelen. Ook bieden we creatieve activiteiten aan en komen er met regelmaat externe workshops leiders naar onze BSO’s in Aerdenhout om Ontdek!workshops te geven. Uw kind kan dan ontdekken welke sport of hobby bij zijn of haar talenten past. Een paar weken lang kunnen ze hier op de BSO aan proeven.

De omgeving van onze BSO in Aerdenhout

De omgeving van Aerdenhout is prachtig, er zijn veel bossen en ook de duinen zijn vlakbij. We gaan met de kinderen van onze buitenschoolse opvang dan ook graag op pad in Aerdenhout. Wandelen en spelen op het Naaldenveld of een speurtocht in de natuur van de Amsterdamse Waterleidingduinen.

Sporten doen we op de sportvelden van de Aerdenhoutse hockeyclub Rood-Wit. Onze BSO locaties zijn rustig gelegen in Aerdenhout, maar toch vlakbij belangrijke verbindingswegen. Station Heemstede-Aerdenhout ligt ook vlakbij, onze BSO is dus makkelijk bereikbaar.

De verschillende opvangvormen op onze BSO in Aerdenhout

Op onze buitenschoolse opvang in Aerdenhout kunt u kiezen voor diverse opvangvormen. BSO met of zonder vakanties of u kunt kiezen voor flexibele opvang. Bijvoorbeeld als u alleen buitenschoolse opvang in vakanties nodig heeft of wanneer u onregelmatig werkt. U krijgt dan een flexibel contract en kunt uw kind aanmelden op de BSO in Aerdenhout voor de dagen die u nodig heeft.

Op de Vondelschool in Aerdenhout bieden wij ook BSO met huiswerkbegeleiding voor kinderen van groep 6 t/m 8. In kleine BSO groepen worden kinderen begeleid bij het maken van hun huiswerk.

Onze vestigingen in Aerdenhout

Les Petits heeft twee locaties voor buitenschoolse opvang in Aerdenhout. Kies hier de vestiging die het beste bij u past:

BSO Juliana van Stolberglaan

Juliana van Stolberglaan 27 B