Peuteropvang in Haarlem

De beste peuteropvang in Haarlem vindt u bij Les Petits

Heerlijk spelen en bewegen op onze peuteropvang in Haarlem

Op onze peuteropvang in Haarlem kan uw peuter heerlijk spelen en mooie stad dorp met veel te zien. We zijn dan ook veel buiten te vinden met de kinderen van de peuteropvang. Binnen doen we veel creatieve activiteiten of maken we muziek. Ook komt er regelmatig een dans docente naar onze peuteropvang in Haarlem.

Bewegen vinden we belangrijk binnen Les Petits. De kinderen gaan vaak gymmen of naar buiten om lekker te bewegen. Vlakbij onze peuteropvang ligt een speelveld en daarnaast zijn er nog genoeg andere plekken in Haarlem waar we heen kunnen om lekker uit te razen. Onze medewerkers zijn geschoold in PLAYgrounds voor 2-4, een programma dat bewegen voor peuters stimuleert.

Onze peuteropvang in Haarlem en ouders

In Haarlem heeft Les Petits 6 locaties waarin zowel reguliere peuteropvang als VE wordt geboden. Per groep zijn er twee professionele begeleiders en per ochtend is er 4 uur peuteropvang. In de vakanties zijn wij gesloten.
Op ieder peuteropvanglocatie hanteren wij een vaste dagindeling.

Ouderparticipatie vinden wij belangrijk op onze peuteropvang in Haarlem. Samen zijn we verantwoordelijk voor de optimale ontwikkeling van uw kind. We willen dat kinderen hun talenten leren kennen en benutten en vertrouwen krijgen in hun eigen kunnen. Door het opdoen van veel verschillende ervaringen en vaardigheden is uw kind goed voorbereid op de basisschool.

De omgeving van onze peuteropvang in Haarlem

De omgeving van Haarlem heeft veel te bieden. In de buurt van onze peuteropvang zijn veel bossen en ook de duinen zijn vlakbij. Vanaf de peuteropvang gaan we daar soms naartoe met de bolderkar. In de herfst zoeken we mooie bladeren in het bos en in de zomer spelen we in het duingebied.

Haarlem is een centrale plek, die makkelijk te bereiken is. Wanneer u  peuteropvang zoekt maar niet in Haarlem woont, hoeft dit dus zeker geen probleem te zijn. Kom gerust kijken bij onze peuteropvang!

Uk en Puk op onze peuteropvang in Haarlem

Op onze peuteropvang in Haarlem werken we met de thema’s van Uk en Puk. Bij Uk & Puk zijn tien thema’s ontwikkeld die aansluiten bij de belevingswereld van peuters, met aandacht voor de vier ontwikkelingsdomeinen: taalontwikkeling, sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en rekenprikkels. De pop Puk is daarbij het speelkameraadje van de kinderen.

Op de peuteropvang in Haarlem kunnen de peuters alle avonturen van Uk en Puk meebeleven. Vraag gerust meer informatie aan!

Onze vestigingen in Haarlem

Les Petits heeft zes peuteropvang locaties in Haarlem. Kies hier de vestiging die het beste bij u past: 

POV Oki-Doki

Leidseplein 36rd

POV Pinokkio

Theemsplein 22

POV Het Paradijsje

Witte Herenstraat 36

POV Madelief

Van Oosten de Bruijnstraat 62

POV Egelantier

Klein Heiligland 84

POV Beertje Bas

Voorhelmstraat 25-001