Werken bij Les Petits

Kom jij het team van onze kinderopvang versterken?

Waarom werken bij Les Petits?

We maken graag kennis met jou! Ook als je nog in opleiding bent of de opleiding wilt gaan volgen. Wellicht kunnen we je een werk-leerplek aanbieden. In dat geval betalen wij jouw opleiding. Als je al een baan hebt, gaan we graag met je in gesprek over jouw wensen en wat wij je kunnen bieden. We denken met je mee, bijvoorbeeld over werkdagen en tijden, combinatie functies en ontwikkelmogelijkheden. We bieden fijne extra arbeidsvoorwaarden zoals een vitaliteitsprogramma, bonussen, diverse fietsregelingen, korting op kinderopvang, kortingen op producten en uitjes en een ruime reiskostenvergoeding. Je krijgt persoonlijke begeleiding door een meewerkende leidinggevende en pedagogisch coach en er zijn veel ontwikkelmogelijkheden.

Bij ons is alles goed geregeld en zien we wie je bent en wat je nodig hebt. We willen de beste opvang bieden voor de kinderen en de beste werkplek voor jou. Daarvoor doen we iedere dag ons uiterste best!
Vertrouwen, verbinden, bloeien en plezier zijn de kernwaarden van Les Petits. Les Petits is een betrouwbare partner voor de kinderen en hun ouders. Maar ook voor onze medewerkers. Door ons te verbinden aan elkaar, kunnen we gezamenlijk bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen en die van ons zelf als collega’s en organisatie. Zodanig dat wij kunnen bloeien. En boven alles staat dat wij dit willen bereiken met plezier. Plezier voor de kinderen en plezier voor jou als medewerker. We willen dat je iedere dag met een fijn gevoel naar je werk gaat!