Kinderdagverblijf in Aerdenhout

Het beste KDV in Aerdenhout vindt u bij Les Petits

Ons kinderdagverblijf in het groene Aerdenhout

Ons kinderdagverblijf in Aerdenhout ligt in een prachtige omgeving. De naam Aerdenhout komt van oorsprong van ‘Den Anderen Hout’: Aerdenhout was een andere ‘hout’ (een ander bosgebied) dan de Haarlemmerhout. Aerdenhout biedt dan ook veel natuur die we met ons kinderdagverblijf graag opzoeken. Bos, duinen en strand liggen allemaal op steenworp afstand van ons kinderdagverblijf.

We gaan graag met de bolderkar vanuit het kinderdagverblijf naar wandelbos het Naaldenveld of naar de Amsterdamse waterleidingduinen. Aerdenhout kenmerkt zich door ruimte en mooie panden. Er zijn weinig drukke wegen en ons kinderdagverblijf ligt vrij in de bosrijke omgeving van Aerdenhout. De tuin van ons kinderdagverblijf is ook ruim, zodat de kinderen er heerlijk buiten kunnen spelen.

Bereikbaarheid van ons kinderdagverblijf in Aerdenhout

Ook al is Aerdenhout rustig gelegen, ons kinderdagverblijf ligt wel in de buurt van de belangrijke verbindingswegen van Aerdenhout. U zit snel op de randweg richting Haarlem, Amsterdam en andere grote steden. Het station Heemstede-Aerdenhout is ook vlakbij ons kinderdagverblijf.

Ook als u niet Aerdenhout woont, kan ons kinderdagverblijf op de route zitten richting uw werk. Bijvoorbeeld als u in Zandvoort woont. Ons kinderdagverblijf ligt ook vlakbij de basisscholen van Aerdenhout. Fijn als u kinderen in verschillende leeftijdsgroepen hebt! We hebben naast ons kinderdagverblijf ook BSO en peuteropvang locaties in Aerdenhout. Zo zijn er altijd voldoende mogelijkheden om uw kinderen dichtbij elkaar op te laten vangen, veelal zelfs op dezelfde locatie!

Een dag op ons kinderdagverblijf in Aerdenhout

Ons kinderdagverblijf in Aerdenhout is dagelijks geopend van 7:30 uur tot 18:30 uur. Tot 9:15 uur kunt u uw kind op het kinderdagverblijf brengen. Iedere dag worden leuke activiteiten gedaan. Wanneer het weer het toelaat kunnen de kinderen lekker buiten spelen in de tuin van het kinderdagverblijf.

We maken ook uitstapjes in de omgeving van Aerdenhout. Het kinderdagverblijf hanteert een vaste dagindeling, dat biedt regelmaat en structuur. Vanaf 16.30 kunt u uw kind weer ophalen. Als u uw kind een keer later wilt brengen op het kinderdagverblijf of eerder op wilt halen, belt u dan even?

Samen spelen op ons kinderdagverblijf in Aerdenhout

Ons kinderdagverblijf in Aerdenhout heeft een verticale groepsindeling. Dit houdt in dat kinderen van 0-4 jaar samen met elkaar in de groep spelen. Het voordeel is dat je 4 jaar lang op dezelfde groep in ons kinderdagverblijf in Aerdenhout kan blijven. Je blijft bij dezelfde kindjes en dezelfde medewerkers in dezelfde groep. Dit draagt bij aan een goede hechting op het kinderdagverblijf.

Ook kan een kind zo altijd aansluiting vinden bij andere kinderen op het kinderdagverblijf. Kinderen ontwikkelen zich op hun eigen tempo, dat is niet altijd leeftijdgebonden.

Onze vestigingen in Aerdenhout

Les Petits heeft twee kinderdagverblijven in Aerdenhout. Kies hier de vestiging die het beste bij u past:

KDV Juliana van Stolberglaan

Juliana van Stolberglaan 27 A