Warm eten

Warm eten van Moekes Maaltijd op de kinderopvang

Warme lunch op het KDV en de POV

Op al onze kinderdagverblijven en op de peuteropvang tot 13.00/14.30 uur wordt er tussen de middag warm gegeten. Dit is bij de prijs inbegrepen, u betaalt hier dus niets extra’s voor! De warme maaltijden worden verzorgd door Moekes Maaltijd. Moeke kookt 100% natuurlijk zonder geur-, kleur- en smaakstoffen en maakt gebruik van grotendeels biologische en duurzaam geteelde ingrediënten.

Alles wat Moeke kookt is ook écht vers, uw kind krijgt zo voldoende voedingsstoffen binnen. Doordat uw kind samen met leeftijdsgenootjes eet, wordt de maaltijd een ontdekkingstocht. Samen worden allerlei smaken uitgeprobeerd en zo wordt de smaakontwikkeling volop gestimuleerd. Nog een fijn voordeel; bij thuiskomst hoeft u niet direct te koken, en kunt u genieten van quality-time met uw kind!

Optionele warme maaltijd op de BSO

Op alle BSO locaties van Les Petits bieden wij ouders de mogelijkheid hun kinderen bij ons aan het eind van de dag ook een warme maaltijd van Moeke te laten eten. De kinderen eten gezellig samen aan tafel onder begeleiding van de één van de pedagogisch medewerkers of de groepshulp.

Het weekmenu staat vooraf vast en is een week van tevoren in te zien in ons ouderportaal. U kunt uw kind opgeven voor één of meerdere vaste dagen. Ook  incidenteel mee eten is mogelijk. U dient dan ‘s morgens voor 11:00 uur aan te geven of uw zoon of dochter die dag mee eet. Dit kan via onze Les Petits App. Houdt u er dan wel rekening mee dat de maaltijd af kan wijken van het actuele weekmenu. De kosten voor de BSO maaltijd zijn € 4,95 per keer en worden achteraf geïncasseerd.