Buitenschoolse opvang in Bennebroek

De beste BSO in Bennebroek vindt u bij Les Petits

Ontdek onze buitenschoolse opvang in Bennebroek

Bent u op zoek naar BSO in Bennebroek? Dan bent u bij Les Petits aan het juiste adres. Wij verzorgen buitenschoolse en tussenschoolse opvang op de Sparrenbosschool in Bennebroek. Wij vangen hier kinderen op van de Sparrenbosschool en de Willinkschool. Onze BSO ruimte ligt in de school en grenst aan een groot speelveld, midden in het groen van het mooie dorp Bennebroek.

Op onze BSO in Bennebroek werkt een klein hecht team dat met veel aandacht en plezier voor uw kinderen zorgt. BSO ‘De Boswachters’ staat voor ontspanning na school, voor sport en spel, voor creativiteit en nog veel meer! We werken aan de hand van thema’s waar leuke activiteiten voor worden bedacht en in de vakanties gaan we regelmatig op stap in de omgeving van Bennebroek.

De omgeving van onze BSO in Bennebroek

Bennebroek is een klein en rustig dorp, en kent veel speelplekken voor kinderen. Ideaal dus om met de BSO regelmatig op stap te gaan! Kenmerkend aan Bennebroek is de centrale ligging tussen bossen, duinen en strand. In vakanties gaan wij hier met de kinderen van onze BSO vaak naartoe.

We wandelen in de Amsterdamse Waterleidingduinen of doen een speurtocht in het Bennebroekerbos. Een dagje naar het strand van Zandvoort vinden de kinderen van onze BSO ook heerlijk! De sportievelingen op onze BSO kunnen zich dagelijks uitleven op het grote speelveld van Bennebroek dat aan onze BSO grenst. Een potje voetbal, vliegeren of gezellig picknicken in het gras, lekker buiten zijn vinden we belangrijk op onze buitenschoolse opvang in Bennebroek.

Kinderparticipatie op onze buitenschoolse opvang in Bennebroek

Op onze BSO in Bennebroek vinden we het belangrijk dat de kinderen een stem hebben in hoe wij de opvang en activiteiten vormgeven. De buitenschoolse opvang is vrije tijd en moet dus voor iedereen leuk en ontspannen zijn. We laten de kinderen daarom meedenken over van alles en nog wat!

De inrichting van onze BSO ruimte in Bennebroek passen we mede aan op de wensen die de kinderen inbrengen. Ook mogen de kinderen meedenken over het speelgoed en andere materialen die we voor onze BSO aanschaffen en over het activiteiten programma dat we op de BSO in Bennebroek bieden.

Iedere dag leuke activiteiten op de BSO in Bennebroek

In Bennebroek doen we iedere dag leuke activiteiten op de buitenschoolse opvang. Kinderen mogen hieraan meedoen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Als je op de BSO gewoon lekker naar buiten wil of rustig op de bank een boek wil lezen, kan dat ook! Als alle kinderen op de BSO aanwezig zijn, bespreken we welke activiteiten er op het programma staan en mogen de kinderen kiezen wat zij gaan doen.

Er komen ook regelmatig externe workshopleiders naar onze BSO in Bennebroek. Zij geven meer-weekse Ontdek!workshops, waar alle kinderen van de Sparrenbosschool zich voor op kunnen geven.

Onze vestiging in Bennebroek

Les Petits heeft één locatie voor buitenschoolse opvang in Bennebroek.

BSO Sparrenbosschool

Kleine Sparrenlaan 7