Flex pedagogisch medewerker (KDV/BSO/POV)

Regio Zuid-Kennemerland

Wat houdt de functie in?

De Flex pedagogisch medewerker is verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, begeleiding en verzorging van een groep kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar bij afwezigheid van de vaste medewerkers.

Hierbij zijn de belangrijkste uitgangspunten;

  • vormgeven aan een vrijetijdsbesteding
  • verzorging
  • oudercontacten
  • samenwerking.

Functie-eisen

Het is van belang dat je affiniteit hebt met de verschillende doelgroepen en je het leuk vindt om creatief en actief met de kinderen bezig te zijn. Je houdt van snel schakelen en je vindt het leuk om verschillende mensen te leren kennen. Daarnaast beschik je over een gekwalificeerd diploma en een flexibele werkhouding.

Wij zijn per direct op zoek naar:

Flex pedagogisch medewerker m/v voor onze locatie Van Lennepweg in Aerdenhout. We bieden hier opvang voor kinderen van 0-12 jaar op het kinderdagverblijf, de peuteropvang en buitenschoolse opvang. Ook verzorgen we op ma/di/do/vrij de TSO op de tegenoverliggende Tijo van Eeghenschool.

Flex pedagogisch medewerker m/v voor een 0-uren contract. Er is ook een mogelijkheid voor vaste uren op contract, zoals 8-12 uur waarbij je flexibel inzetbaar bent binnen onze organisatie.

 

 

Heb je interesse in bovenstaande vacature(s), vul dan op de pagina het sollicitatieformulier in.

Voor aanvullende informatie over deze vacature kun je ook altijd contact opnemen met Jose Maas, te bereiken op telefoonnummer 023-5318240.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.