KDV van Lennepweg

Kinderdagverblijf in Aerdenhout

Over KDV van Lennepweg

Welkom bij ons kinderdagverblijf aan de Van Lennepweg in Aerdenhout! Wij zijn gevestigd in een prachtige villa die in 1904 in opdracht van de Hongaarse kunstschilder, Oscar Mendlik, is gebouwd. Hij heeft het pand de naam Erdölak gegeven, wat in het Nederlands ‘boshuis’ betekent.

Al het groen om ons heen, doet deze naam eer aan! Ons kinderdagverblijf op de benedenverdieping bestaat uit twee groepen van 16 kinderen van 0-4 jaar, de Boskabouters en de Boselfjes. Op beide groepen werken dagelijks drie pedagogisch medewerkers die met veel aandacht en plezier voor uw kindje zorgen. Voor specifieke opvoedondersteuning hebben wij eigen pedagogen in huis.

We hebben een heel warm team. Het respect dat we voor de kinderen hebben dat hebben we ook voor elkaar. Alle groepen werken nauw met elkaar samen. We vangen kinderen op van baby tot 12 jaar oud. Het voelt als een tweede huis!

Nikkie Moison Leidinggevende - Van Lennepweg

Gegevens

Van Lennepweg 1
2111 HT Aerdenhout
023-7524602
LRKnummer: 229613123

Openingstijden
Maandag07:30 – 18.30
Dinsdag07:30 – 18.30
Woensdag07:30 – 18.30
Donderdag07:30 – 18.30
Vrijdag07:30 – 18.30

We hebben een heel warm team. Het respect dat we voor de kinderen hebben dat hebben we ook voor elkaar. Alle groepen werken nauw met elkaar samen. We vangen kinderen op van baby tot 12 jaar oud. Het voelt als een tweede huis!

Nikkie Moison Leidinggevende - Van Lennepweg

Uw kindje voelt zich geborgen en veilig

Knuffelen, troosten, een bekend gezicht; wij bieden uw kindje een geborgen en veilige omgeving. Uw kindje blijft altijd op dezelfde groep bij dezelfde kinderen en medewerkers.

Natuurlijke voeding en een warme lunch

Op ons kinderdagverblijf wordt alleen natuurlijke voeding aangeboden, zonder toegevoegde suikers, kleur- en smaakstoffen. Tussen de middag eten alle kinderen warm.

Een heerlijke buitenruimte met veel groen

Buiten ontdek je meer! Onze groene en ruime tuin geeft uw kindje alle mogelijkheden om te spelen in de buitenlucht. Voor de allerkleinsten creëren we aparte baby hoekjes.
  • Uw kindje voelt zich geborgen en veilig
  • Natuurlijke voeding en een warme lunch
  • Een heerlijke buitenruimte met veel groen

Vriendjes voor altijd

Samen op de baby mat voorzichtig kennis maken met elkaar, samen leren lopen, samen je eerste knutselwerkje maken en samen toeleven naar je eerste schooldag. Bij ons kan uw kindje vriendschappen sluiten die heel lang meegaan!

Op de verdieping boven ons kinderdagverblijf bieden we peuteropvang in de ochtenduren en buitenschoolse opvang in de middaguren en vakanties. Kinderen stromen dus makkelijk door en kunnen tot het einde van de basisschool bij ons blijven. Ook is deze combinatie van opvangvormen onder één dak ideaal wanneer u kinderen in verschillende leeftijdsgroepen heeft!

Meekijken tijdens de opvangdag

Wij begrijpen dat u het liefst de hele dag meekijkt als uw kindje bij ons op de opvang is. Daarom maken wij dagelijks foto’s die u kunt zien in ons ouderportaal Konnect! Dit kan via een app op uw telefoon of via internet. Via Konnect kunnen we ook berichten naar elkaar sturen en u vindt er allerlei informatie.
ontdek meer
3.6/5 (10 Reviews)