Inschrijven

Wij ontvangen momenteel veel nieuwe inschrijvingen en wijzigingsverzoeken.
Hierdoor kan de verwerkingstijd van uw aanvraag langer zijn dan gebruikelijk.

U kunt uw kind(eren) middels de inschrijflink aanmelden voor:

Inschrijfkosten

Wij heffen geen inschrijfkosten maar berekenen voor het verwerken van uw aanmelding en plaatsing(en) wel eenmalig €10,-  administratiekosten per kind. U betaalt dit echter pas als wij uw kind ook daadwerkelijk hebben kunnen plaatsen.
Dit bedrag zal dan automatisch door ons geïncasseerd worden te samen met uw eerste opvangkosten.

Vaccinatie

Iedereen kan zich inschrijven voor een kindplaats op één van de vestigingen van Les Petits. Wel hanteren wij vanaf 01-01-2021 de voorwaarde dat we alleen kinderen plaatsen die het volledige rijksvaccinatieprogramma volgen, tenzij er een aantoonbare medische reden is, waarom dit niet gevolgd kan worden. Dit doen wij omdat wij achter de noodzaak van een hoge vaccinatiegraad staan en om de baby’s die nog niet volledig ingeënt zijn en de kinderen die niet ingeënt kunnen worden, te beschermen. Sinds 2020 mag een opvang organisatie niet gevaccineerde kinderen weigeren.

Starten en opzeggen

Onze planningsmedewerkers zullen u maximaal 3 maanden voor de aanvraagdatum per e-mail of telefonisch een plaatsingsaanbod doen. Indien de door u gevraagde mogelijkheden (nog) niet haalbaar zijn, dan krijgt u ongeveer 3 maanden voor de aanvraagdatum schriftelijk bericht. Les Petits hanteert een opzegtermijn van 1 maand.

Algemene voorwaarden en herroepingsrecht

Bij inschrijving gaat u akkoord met onze Algemene en Aanvullende voorwaarden, alsmede onze Privacy Policy en het herroepingsrecht.