De naschoolse opvang in Overveen

Zoekt u een gezellige naschoolse opvang in Overveen waar uw kind na afloop van de schooldag de middag op een leuke manier kan doorbrengen? Les Petits verzorgt iedere dag tussen 14:00 uur en 18:30 uur bij de Koningin Wilhelminaschool in Overveen leuke naschoolse opvang voor kinderen tot 12 jaar. Uw kind komt bij ons op de naschoolse opvang in Overveen altijd terecht in een leuke groep waar zij meteen aansluiting hebben met andere kinderen van hun leeftijd. Bij ons kunnen ze spelen, nieuwe vriendjes en vriendinnetjes ontmoeten of even tot rust te komen door iets voor zichzelf te doen. De begeleiders van onze naschoolse opvang in Overveen voorzien hen iedere middag van iets lekkers te eten en te drinken, en luisteren aandachtig naar hen als zij even willen vertellen wat zij die dag allemaal hebben meegemaakt op school. Daarnaast zorgen zij voor een goede sfeer in de groep, wat betekent dat alle kinderen zich bij ons perfect thuisvoelen.

Een korte indruk van onze naschoolse opvang in Overveen

Het is moeilijk te zeggen wat kinderen precies het leukste vinden aan onze naschoolse opvang in Overveen. Maar of het nu komt door de hechte sociale groep, de vele leuke dingen die ze bij ons kunnen doen of de aandacht van de begeleiders – dat de kinderen het altijd naar hun zin hebben op onze naschoolse opvang in Overveen staat onomstotelijk vast. Aan het einde van de schooldag komen kinderen zelfstandig of onder begeleiding naar de naschoolse opvang in Overveen. Daar wacht hen een geweldige middag met veel leuke bezigheden waar zij samen met de groep of individueel mee aan de slag kunnen. Van computeren tot sporten en van lezen tot spelen, alles is mogelijk bij onze naschoolse opvang in Overveen. En dankzij de aandacht van de begeleiders is een prettige sfeer altijd gegarandeerd.

Uitgebreide informatie over onze naschoolse opvang in Overveen

Onze vestiging voor naschoolse opvang in Overveen is het hele jaar geopend. Uw kind kan dus ook tijdens de schoolvakanties gezellig bij ons langskomen om iets leuks te doen, en wij organiseren regelmatig uitstapjes met de groep om even wat afwisseling te creëren. Hierdoor hoeft uw kind zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes van de naschoolse opvang in Overveen nooit te missen, en bovendien hoeft hij of zij zich ook niet te vervelen tijdens de vakantie.

Voor het aanvragen van informatie over onze naschoolse opvang in Overveen of het eventueel inschrijven van uw kind vragen wij om contact op te nemen met Les Petits. Onze medewerkers geven u graag antwoord op uw vragen, en kunnen nu direct helpen bij het plannen van een kennismakingsgesprek op de naschoolse opvang in Overveen.