BSO van Lennepweg

BSO in Aerdenhout

Over BSO van Lennepweg

Welkom bij onze BSO aan de van Lennepweg! Wij zijn gevestigd in Aerdenhout, midden in het groen. Onze locatie bestaat uit drie groepen voor kinderen van 4-12 jaar van de Tijo van Eeghenschool, de SAB en de Vondelschool. In ons pand zit ook een kinderdagverblijf en een peutergroep.

De ruimtes zijn gezellig ingericht om heerlijk te kunnen spelen of knutselen. We gaan ook graag naar de gymzaal of naar buiten. In de vakanties hebben wij een gevarieerd activiteitenprogramma!

We zijn gevestigd in een prachtig pand in een mooie groene omgeving waar kinderen zich naar hartenlust kunnen vermaken. Dat gecombineerd met een warm en betrokken team maakt de van Lennepweg een hele fijne locatie om te zijn!

Nikkie Moison Leidinggevende - Van Lennepweg

Gegevens

Van Lennepweg 1
2111 HT Aerdenhout
023-7524602
LRKnummer: 268593280

Openingstijden
Maandag14:30 – 18.30
Dinsdag14:30 – 18:30
WoensdagGesloten
Donderdag14:30 – 18.30
VrijdagGesloten

Op woensdag en vrijdag is er opvang op de Juliana van Stolberglaan B. In de vakanties zijn wij vanaf 07:30 uur open.

We zijn gevestigd in een prachtig pand in een mooie groene omgeving waar kinderen zich naar hartenlust kunnen vermaken. Dat gecombineerd met een warm en betrokken team maakt de van Lennepweg een hele fijne locatie om te zijn!

Nikkie Moison Leidinggevende - Van Lennepweg

Prachtig pand in het groen

Een prachtige locatie met volop ruimte en uitwijkmogelijkheden naar gymzaal, speelplaats en bos! Niet voor niets werd ons pand door haar eerste eigenaar ‘het boshuis’ genoemd.

Flexibel en transparant

Uitstapjes, vervoer, lunch en tussendoortjes zitten bij de prijs inbegrepen, u betaalt hier dus niets extra’s voor. U kunt kiezen voor een contract met of zonder vakanties of geheel flexibel!

Een bewust voedingsaanbod

Wij kiezen voor gezonde voeding, zoveel mogelijk zonder toegevoegde suikers, kleur- of smaakstoffen. Uitzonderingen maken wij alleen bewust en bij speciale gelegenheden!
  • Prachtig pand in het groen
  • Flexibel en transparant
  • Een bewust voedingsaanbod

Vriendjes voor altijd

Als baby samen op de mat voorzichtig kennis maken met elkaar, later lachen om de blokkentoren die je samen gebouwd hebt en omver gooit, en dan samen naar de BSO! Bij ons kan uw kindje vriendschappen sluiten die heel lang meegaan!

Op de Van Lennepweg hebben we naast BSO ook een kinderdagverblijf en peuteropvang groep. Kinderen stromen dus makkelijk door en kunnen tot het einde van de basisschool bij ons blijven. De school is nieuw maar de opvang blijft een vertrouwde plek. Ook is deze combinatie van opvangvormen onder één dak ideaal wanneer u kinderen in verschillende leeftijdsgroepen heeft! U kunt ze op dezelfde plek ophalen en broertjes en zusjes kunnen elkaar altijd even opzoeken.

Warm eten aan het eind van de dag

Op alle BSO locaties van Les Petits bieden wij ouders de mogelijkheid hun kinderen bij ons een warme maaltijd te laten eten, mits er voldoende animo is. Onze leverancier Moekes Maaltijd maakt 100% natuurlijke & verse maaltijden met verse producten uit het seizoen. U betaalt hiervoor een vast bedrag per maaltijd.
ontdek meer
3/5 (2 Reviews)