BSO Cruquiusweg B

BSO in Heemstede

Over BSO Cruquiusweg B

Welkom bij onze BSO aan de Cruquiusweg! Onze locatie zit in een licht pand op voetbalclub HBC en bestaat uit twee groepen met in totaal maximaal 40 kinderen van 4-7 jaar; de Panters en de Cheeta’s. Dagelijks werken er 4 pedagogisch medewerkers die met veel aandacht en plezier voor uw kind zorgen.

Op HBC zit nog een BSO van ons voor de kinderen van 7-12 jaar. Op deze locatie komen kinderen van diverse scholen uit Heemstede. Het vervoer wordt door ons geregeld en zit bij de prijs inbegrepen.
In de vakanties komen de kinderen de hele dag. Dat geeft ons de tijd om een hoop leuke dingen te doen! We hebben altijd een gevarieerd programma met veel leuke activiteiten en uitstapjes.

Ons team staat voor gezelligheid, betrokkenheid en samen maken. We lachen veel met de kinderen en elkaar en kunnen ook indrukwekkende gesprekken hebben met de kinderen. We sluiten aan bij hun behoeften, om zo met hen te zorgen voor een leuke dag. Het leuke is dat geen dag hetzelfde is!

Kim Karst Leidinggevende - BSO Cruquiusweg B en C

Gegevens

Cruquiusweg 39b
2102 LS Heemstede
023-7524628
LRKnummer: 209570350

Openingstijden
Maandag14:30 – 18.30
Dinsdag14:30 – 18:30
Woensdag13:00 – 18:30
Donderdag14:30 – 18:30
Vrijdag13:00 – 18:30

In de vakanties zijn wij vanaf 07:30 uur open.

Ons team staat voor gezelligheid, betrokkenheid en samen maken. We lachen veel met de kinderen en elkaar en kunnen ook indrukwekkende gesprekken hebben met de kinderen. We sluiten aan bij hun behoeften, om zo met hen te zorgen voor een leuke dag. Het leuke is dat geen dag hetzelfde is!

Kim Karst Leidinggevende - BSO Cruquiusweg B en C

Opvang op de sportclub

Onze BSO ligt op het terrein van voetbalclub HBC. Natuurlijk maken we veel gebruik van alle velden om ons heen. Er is ook een gymzaal waar we te vinden zijn met slecht weer.

Huiswerkbegeleiding Les Ecoles

Op het HBC terrein heeft Les Petits ook een locatie van Les Ecoles, een BSO met huiswerkbegeleiding voor kinderen vanaf 9 jaar. Combineren met reguliere BSO kan!

Een groot activiteitenaanbod

Kinderen kunnen kiezen uit een divers activiteitenaanbod. Bewegen, creatief bezig zijn of meedoen aan Ontdek!workshops. Wil je even helemaal niks? Dat mag natuurlijk ook!
  • Opvang op de sportclub
  • Huiswerkbegeleiding Les Ecoles
  • Een groot activiteitenaanbod

Vriendjes voor altijd

Als baby samen op de mat voorzichtig kennis maken met elkaar, samen leren lopen, samen je eerste knutselwerkje maken en dan samen naar de BSO! En misschien zelfs wel samen in het voetbalteam. Bij ons kan uw kindje vriendschappen sluiten die heel lang meegaan!

Op de Cruquiusweg hebben we naast BSO ook een kinderdagverblijf en peuteropvang groep. Kinderen stromen dus makkelijk door en kunnen tot het einde van de basisschool bij ons blijven. De school is nieuw maar de opvang blijft een vertrouwde plek. Ook is deze combinatie van opvangvormen onder één dak ideaal wanneer u kinderen in verschillende leeftijdsgroepen heeft! U kunt ze op dezelfde plek ophalen en broertjes en zusjes kunnen elkaar altijd even opzoeken.

Warm eten aan het eind van de dag

Op alle BSO locaties van Les Petits bieden wij ouders de mogelijkheid hun kinderen bij ons een warme maaltijd te laten eten, mits hier voldoende animo voor is. Onze leverancier Moekes Maaltijd maakt 100% natuurlijke & verse maaltijden met verse producten uit het seizoen. U betaalt hiervoor een vast bedrag per maaltijd.
ontdek meer
0/5 (0 Reviews)