POV de Bosvriendjes

Peuteropvang in Aerdenhout

Over POV Bosvriendjes

Welkom bij onze peuteropvang aan de Van Lennepweg in Aerdenhout! Wij zijn gevestigd op de bovenverdieping van een prachtige villa met de naam Erdölak, wat in het Nederlands ‘boshuis’ betekent. Beneden hebben wij twee kinderdagverblijf groepen waar we nauw mee samenwerken.

Al het groen om ons heen, doet deze naam eer aan! Onze peuteropvang groep biedt plaats aan 16 kinderen van 2-4 jaar. De groepsruimte is licht en sfeervol en knus ingericht met diverse speelhoeken. Op de groep werken dagelijks twee pedagogisch medewerkers die met veel aandacht en plezier invulling geven aan de dag. Voor specifieke opvoedondersteuning hebben wij eigen pedagogen in huis.

Ik vind het geweldig om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen en daar een bijdrage aan te kunnen leveren. Ieder kind is uniek en geen dag is hetzelfde! Dat maakt het heel veelzijdig om met kinderen te werken.

Iris van Dam Leidinggevende - Van Lennepweg

Gegevens

Van Lennepweg 1
2111 HT Aerdenhout
023-7524602
LRKnummer: 229613123

Openingstijden
Maandag08:30 – 14:45
Dinsdag08:30 – 14:45
Woensdag08:30 – 13:00
Donderdag08:30 – 14:45
Vrijdag08:30 – 13:00

U kunt op alle dagen ook peuteropvang afnemen tot 12:00 uur of 13:00 uur. In de vakanties zijn wij gesloten.

Ik vind het geweldig om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen en daar een bijdrage aan te kunnen leveren. Ieder kind is uniek en geen dag is hetzelfde! Dat maakt het heel veelzijdig om met kinderen te werken.

Iris van Dam Leidinggevende - Van Lennepweg

Een gevarieerd activiteitenaanbod

Onze peuteropvang is een goede voorbereiding op school. Wij hebben een gevarieerd activiteiten aanbod gericht op de motorische, cognitieve, taal en sociaal emotionele ontwikkeling.

Natuurlijke voeding en een warme lunch

Op onze peuteropvang wordt alleen natuurlijke voeding aangeboden, zonder toegevoegde suikers, kleur- en smaakstoffen. Tussen de middag eten de kinderen die blijven lunchen, warm.

In onze groene buitenruimte ontdek je meer!

Wij hebben een heerlijke buitenruimte. Onze groene en ruime tuin geeft uw kindje alle mogelijkheden om te spelen en te ontdekken in de buitenlucht en ook het bos en de duinen zijn vlakbij.
  • Een gevarieerd activiteitenaanbod
  • Natuurlijke voeding en een warme lunch
  • In onze groene buitenruimte ontdek je meer!

Opvangtijden en kosten

Op onze peuteropvang is het naast reguliere peuteropvang tot 12.00 uur, ook mogelijk om opvang af te nemen tot 13.00 uur of tot 14.45 uur. Ideaal wanneer u halve dagen werkt of ook schoolgaande kinderen heeft. Kinderen die langer blijven, krijgen een warme lunch op de peuteropvang.

Peuteropvang valt onder de Wet Kinderopvang, u kunt hier dus kinderopvangtoeslag voor aanvragen als u beide werkzaam bent of studeert. Als u hiervoor niet in aanmerking komt, biedt de gemeente Bloemendaal een inkomensafhankelijke subsidieregeling. Wanneer u woonachtig bent in de gemeente Bloemendaal, kunt u uw peuter voor 2 ochtenden bij ons aanmelden voor een subsidieplaats.

Geknipt voor iedereen

Je haren laten knippen is best spannend als je nog maar klein bent! Op onze peuteropvang kan uw kindje geknipt worden in een vertrouwde omgeving door steeds dezelfde kapster die zeer ervaren is met kinderen! Iedere 8 weken komt zij langs om de kinderen die hiervoor aangemeld zijn, te knippen.
ontdek meer
0/5 (0 Reviews)