BSO Josephschool

BSO in Bloemendaal

Over BSO Josephschool

Welkom bij onze BSO op de Josephschool! Onze locatie bestaat uit twee groepen met in totaal maximaal 30 kinderen van 4-12 jaar, ingedeeld op leeftijd; de Kleine Spetters en de Grote Spetters. Dagelijks werken er 3 pedagogisch medewerkers die met veel aandacht en plezier voor uw kind zorgen.

Op woensdag en vrijdag zijn er minder kinderen aanwezig en zijn de kinderen van de BSO van de Bos en Duinschool en de BSV ook op onze locatie. Wel zo gezellig! In de vakanties komen de kinderen de hele dag. Dat geeft ons de tijd om een hoop leuke dingen te doen! We hebben altijd een gevarieerd programma met veel leuke activiteiten en uitstapjes.

Ons team is heel open en betrokken bij de kinderen en hun ouders. Iedere dag doen we met elkaar ons best om alle kinderen een mooie dag te bezorgen. Ik geniet als ik zie hoe de kinderen zich vermaken!

Isabelle Akkerman Leidinggevende - Bloemendaalseweg en Josephschool

Gegevens

Bispinckpark 31
2061 SG Bloemendaal
023-7524622
LRKnummer: 206159821

Openingstijden
Maandag14:45 – 18.30
Dinsdag14:45 – 18:30
Woensdag13:00 – 18.30
Donderdag14:45 – 18.30
Vrijdag13:00 – 18.30

In de vakanties zijn wij vanaf 07:30 uur open.

Ons team is heel open en betrokken bij de kinderen en hun ouders. Iedere dag doen we met elkaar ons best om alle kinderen een mooie dag te bezorgen. Ik geniet als ik zie hoe de kinderen zich vermaken!

Isabelle Akkerman Leidinggevende - Bloemendaalseweg en Josephschool

Buiten ontdek je meer!

Onze BSO is gevestigd in een mooie omgeving in het rustige Bloemendaal, dichtbij bos en duinen. Er is een ruime speelplaats om de school. Wij zijn dan ook veel buiten te vinden.

Huiswerkbegeleiding Les Ecoles

Tegenover de Josephschool heeft Les Petits een locatie van Les Ecoles, een BSO groep met huiswerkbegeleiding voor kinderen vanaf 9 jaar. Combineren met reguliere BSO kan!

Een groot activiteitenaanbod

Kinderen kunnen kiezen uit een divers activiteitenaanbod. Bewegen, creatief bezig zijn of meedoen aan Ontdek!workshops. Wil je even helemaal niks? Dat mag natuurlijk ook!
  • Buiten ontdek je meer!
  • Huiswerkbegeleiding met Les Ecoles
  • Een groot activiteitenaanbod

Flexibel en transparant

Alleen opvang nodig in de schoolweken? Of juist in de vakanties? Bij Les Petits kunt u kiezen voor een contract met of zonder vakantieweken. Ook is het mogelijk om op flexibele basis BSO af te nemen. U koopt dan tegoed in, dat u in kunt zetten voor een opvang dag naar keuze (mits er plek is).

Uitstapjes, vervoer en voeding zitten bij de prijs inbegrepen, u betaalt hier dus niets extra’s voor! Waar we wel een vergoeding voor vragen zijn de Ontdek!workshops, die ook bezocht kunnen worden door kinderen die niet naar de opvang van Les Petits gaan. Deze worden een paar keer per jaar voor een korte periode georganiseerd door externe workshopsleiders, naast het reguliere activiteitenaanbod.

Warm eten aan het eind van de dag

Op alle BSO locaties van Les Petits bieden wij ouders de mogelijkheid hun kinderen bij ons een warme maaltijd te laten eten, mits hier voldoende animo voor is. Onze leverancier Moekes Maaltijd maakt 100% natuurlijke & verse maaltijden met verse producten uit het seizoen. U betaalt hiervoor een vast bedrag per maaltijd.
ontdek meer
0/5 (0 Reviews)