BSO Bos en Duinschool

BSO in Bloemendaal

Over BSO Bos en Duinschool

Welkom bij onze BSO op de Bos en Duinschool! Onze locatie bestaat uit twee groepen met in totaal maximaal 40 kinderen van 4-12 jaar; de Kleine Heksenketel (4-6 jaar) en de Grote Heksenketel (6-12 jaar). Op sommige dagen bieden we ook voorschoolse opvang, hier kunt u zich apart voor aanmelden.

Op de locatie werken dagelijks vier pedagogisch medewerkers die met veel aandacht en plezier voor uw kind zorgen. Voor specifieke opvoedondersteuning hebben wij eigen pedagogen in huis. Op woensdag en vrijdag zijn er minder kinderen aanwezig en voegen we samen met de BSO van de Josephschool op de Josephschool. Ook in de vakanties werken we veel met deze opvang samen.

Werken met kinderen is geweldig! Ik word elke dag weer vrolijk van de blije gezichtjes van de kinderen. Zij geven mij veel energie en ik vind het geweldig om te zien hoe zij elke dag weer anders kunnen reageren en vol met creatieve oplossingen zitten.

Tess Hulsbosch Leidinggevende - POV en BSO Bos en Duinschool en BSV

Gegevens

Bos en Duinlaan 1A
2061 VM Bloemendaal
023-7524671
LRKnummer: 599836180

Openingstijden
Maandag14:45 – 18.30
Dinsdag14:45 – 18:30
WoensdagGesloten
Donderdag14:45 – 18.30
VrijdagGesloten

Op woensdag en vrijdag is er opvang op de Josephschool. In de vakanties zijn wij vanaf 07:30 uur open.

Werken met kinderen is geweldig! Ik word elke dag weer vrolijk van de blije gezichtjes van de kinderen. Zij geven mij veel energie en ik vind het geweldig om te zien hoe zij elke dag weer anders kunnen reageren en vol met creatieve oplossingen zitten.

Tess Hulsbosch Leidinggevende - POV en BSO Bos en Duinschool en BSV

Een prachtige locatie met heerlijke buitenruimte

De naam zegt het al, onze BSO ligt in een rustige buurt vlakbij bos en duin! We hebben een mooie en ruime speelplaats rondom de school, waar we ook heerlijk kunnen buitenspelen.

Flexibele contractvormen en transparante kosten

Uitstapjes, vervoer, lunch en tussendoortjes zitten bij de prijs inbegrepen, u betaalt hier dus niets extra’s voor. U kunt kiezen voor een contract met of zonder vakanties of geheel flexibel!

Een groot en gevarieerd activiteitenaanbod

Op onze BSO kunnen kinderen kiezen uit een divers activiteitenaanbod. Bewegen, creatief bezig zijn of meedoen aan Ontdek!workshops. Wil je even helemaal niks? Dat mag natuurlijk ook!
  • Een prachtige locatie met heerlijke buitenruimte
  • Flexibele contractvormen en transparante kosten
  • Een groot en gevarieerd activiteitenaanbod

In de vakanties

In de vakanties zijn we al vanaf 07.30 uur open en komen de kinderen gezellig de hele dag. Dat geeft ons de tijd om een hoop leuke dingen te doen! De lunch wordt dan ook door ons verzorgd. We hanteren een gezond voedingsbeleid met zo min mogelijk suikers en toevoegingen. Een warme maaltijd aan het eind van de dag is optioneel!

Elke vakantie wordt er een speciaal vakantieprogramma samengesteld dat vooraf naar de ouders gestuurd wordt, boordevol leuke activiteiten, uitstapjes en workshops. We voegen dan soms samen met andere BSO’s van Les Petits. Omdat er dan altijd minder kinderen aanwezig zijn, is dit wel zo gezellig! De kinderen worden wel altijd opgevangen door hun eigen vaste pedagogisch medewerker(s).

Warm eten aan het eind van de dag

Op alle BSO locaties van Les Petits bieden wij ouders de mogelijkheid hun kinderen bij ons een warme maaltijd te laten eten. Onze leverancier Moekes Maaltijd maakt 100% natuurlijke & verse maaltijden met verse producten uit het seizoen. U betaalt hiervoor een vast bedrag per maaltijd.
ontdek meer
0/5 (0 Reviews)