BSO Beatrixschool

BSO in Heemstede

Opvang op je eigen school

Onze BSO zit in de school. Als de bel gaat, komt de pedagogisch medewerker je ophalen in de klas of je loopt zelf naar de BSO als je al wat ouder bent. Makkelijk en vertrouwd!

Flexibel en transparant

Uitstapjes, vervoer, lunch en tussendoortjes zitten bij de prijs inbegrepen, u betaalt hier dus niets extra’s voor. U kunt kiezen voor een contract met of zonder vakanties of flexibel!

Een groot activiteitenaanbod

Kinderen kunnen kiezen uit een divers activiteitenaanbod. Bewegen, creatief bezig zijn of meedoen aan Ontdek!workshops. Wil je even helemaal niks? Dat mag natuurlijk ook!
  • Opvang op je eigen school
  • Flexibel en transparant
  • Een groot activiteitenaanbod

Over BSO Beatrixschool

Welkom bij onze BSO op de Beatrixschool! Onze locatie bestaat uit drie groepen met in totaal maximaal 50 kinderen van 4-12 jaar; de Zebra’s, de Panda’s en de Orka’s. Dagelijks werken er vijf pedagogisch medewerkers die met veel aandacht en plezier voor uw kind zorgen.

Op woensdag en vrijdag zijn er minder kinderen aanwezig en voegen we samen met onze BSO locatie aan de Cruquiusweg. Midden op het terrein van voetbalclub HBC, waar het heerlijk buiten spelen is! In de vakanties komen de kinderen de hele dag. Dat geeft ons de tijd om een hoop leuke dingen te doen! We hebben altijd een gevarieerd programma met veel leuke activiteiten en uitstapjes.

Kinderen zijn van nature creatief!

Wij vinden creativiteit dan ook een belangrijk pedagogisch uitgangspunt en laten ons hierin inspireren door de pedagogische ideeën vanuit de Reggio-pedagogiek. Kinderen drukken zich nog niet (alleen) uit in taal, maar des te meer in bewegen, dansen, kleien, tekenen of knutselen.

Wij zorgen ervoor dat kinderen zich mogen en kunnen uiten op hun eigen manier en sluiten daarbij aan. We bieden veel creatieve activiteiten, zowel binnen als buiten. Kinderparticipatie vinden wij daarbij erg belangrijk, dus er wordt veel met de kinderen overlegd over wat zij zelf graag willen. Ze denken mee over de inrichting, aanschaf van spelmateriaal en het aanbod van activiteiten.

Informatie

Von Brücken Focklaan 2
2102 XC Heemstede
023-7524617
LRKnummer: 423910668

Openingstijden
Maandag14:45 – 18.30
Dinsdag14:45 – 18:30
WoensdagGesloten
Donderdag14:45 – 18.30
VrijdagGesloten

Op woensdag en vrijdag is er opvang op BSO Cruquiusweg. In de vakanties zijn wij vanaf 07:30 uur open.

Ons team is gezellig, betrokken en gemotiveerd en we vullen elkaar goed aan. We werken ook op de TSO, dat is fijn voor de kinderen. De kinderen zien groeien, de gesprekjes, de spontane knuffels en de uitdaging om er iedere dag weer een geslaagde dag van te maken, maken mijn werk geweldig.

Patty Zwaanswijk Leidinggevende - POV en BSO Beatrixschool

Gitaarles

Voor kinderen vanaf 6 jaar biedt Les Petits gitaarles op locaties in Heemstede, Aerdenhout en Bloemendaal. In de lessen gaan we aan de slag met noten en akkoorden spelen en het doel is natuurlijk om zo snel mogelijk een zelfgekozen liedje te spelen!
ontdek meer >