BSO Icarus

BSO in Heemstede

Over BSO Icarus

Welkom bij onze BSO op de Icarus! Onze locatie zit een gezellige ruimte in de school en bestaat uit twee groepen met in totaal maximaal 40 kinderen van 4-12 jaar; de Leeuwen en de Giraffen. Dagelijks werken er vier pedagogisch medewerkers die met veel aandacht en plezier voor uw kind zorgen.

Op woensdag en vrijdag zijn er minder kinderen aanwezig en voegen we samen met onze BSO locatie aan de Cruquiusweg. Midden op het terrein van voetbalclub HBC, waar het heerlijk buiten spelen is! Op studiedagen van school en in de vakanties, kunnen de kinderen gezellig de hele dag komen. U kunt echter ook een contract zonder vakanties nemen of zelfs geheel flexibel.

Werken met kinderen geeft je zoveel; een lach, knuffel, grappige uitspraken, knutselwerkjes maar vooral vertrouwen. Ouders vertrouwen hun meest waardevolle ‘bezit’ aan ons toe en ook de kinderen vertrouwen ons blind. Dat maakt ons werk prachtig.

Tess Hulsbosch Leidinggevende - BSO Icarus en POV en BSO Voorwegschool

Gegevens

Kerklaan 90-92
2101 HS Heemstede
023-7524673
LRKnummer: 175781783

Openingstijden
Maandag14:30 – 18.30
Dinsdag14:30 – 18:30
WoensdagGesloten
Donderdag14:30 – 18.30
VrijdagGesloten

Op woensdag en vrijdag is er opvang op BSO Cruquiusweg. In de vakanties zijn wij vanaf 07:30 uur open.

Werken met kinderen geeft je zoveel; een lach, knuffel, grappige uitspraken, knutselwerkjes maar vooral vertrouwen. Ouders vertrouwen hun meest waardevolle ‘bezit’ aan ons toe en ook de kinderen vertrouwen ons blind. Dat maakt ons werk prachtig.

Tess Hulsbosch Leidinggevende - BSO Icarus en POV en BSO Voorwegschool

Opvang op je eigen school

Onze BSO zit in de school. Als de bel gaat, komt de pedagogisch medewerker je ophalen in de klas of je loopt zelf naar de BSO als je al wat ouder bent. Makkelijk en vertrouwd!

Een groot activiteitenaanbod

Kinderen kunnen kiezen uit een divers activiteitenaanbod. Bewegen, creatief bezig zijn of meedoen aan Ontdek!workshops. Wil je even helemaal niks? Dat mag natuurlijk ook!

Opvoed ondersteuning

Opvoeden en opgroeien kan soms best ingewikkeld zijn! Als u of uw kind ergens tegenaan loopt, kunt u naast de groepsleiding ook terecht bij onze pedagogen.
  • Opvang op je eigen school
  • Een groot activiteitenaanbod
  • Opvoed ondersteuning

In de vakanties

In de vakanties hebben we alle tijd om een hoop leuke dingen te doen! Niet alleen op de locatie, we gaan er ook op uit. Het Groenendaalse bos ligt op loopafstand en met onze bus, zijn we zo op het strand of een andere fijne plek!

Elke vakantie wordt er een speciaal vakantieprogramma samengesteld dat vooraf naar de ouders gestuurd wordt, boordevol leuke activiteiten, uitstapjes en workshops. Hier betrekken we de kinderen bij. Kinderparticipatie vinden we erg belangrijk, we laten hen niet alleen meedenken over het activiteitenaanbod maar ook over de inrichting en aanschaf van spelmateriaal.

Ontdek je talent en passie met onze Ontdek!workshops

Les Petits biedt met regelmaat korte sessies Ontdek!workshops aan. Zowel kinderen die naar de BSO gaan als andere kinderen die op ons IKC zitten, kunnen hier tegen een vergoeding aan deelnemen. Zo kun je ontdekken of je een bepaalde sport of hobby leuk vindt! Bijvoorbeeld judo, yoga of science.
ontdek meer
0/5 (0 Reviews)