BSO Cruquiusweg C

BSO in Heemstede

Opvang op de sportclub

Onze BSO ligt op het terrein van voetbalclub HBC. Natuurlijk maken we veel gebruik van alle velden om ons heen. Er is ook een gymzaal waar we te vinden zijn met slecht weer.

Flexibel en transparant

Uitstapjes, vervoer, lunch en tussendoortjes zitten bij de prijs inbegrepen, u betaalt hier dus niets extra’s voor. U kunt kiezen voor een contract met of zonder vakanties of geheel flexibel!

Huiswerkbegeleiding Les Ecoles

Op het HBC terrein heeft Les Petits ook een locatie van Les Ecoles, een BSO met huiswerkbegeleiding voor kinderen vanaf 9 jaar. Les Ecoles combineren met reguliere BSO kan!
  • Opvang op de sportclub
  • Flexibel en transparant
  • Huiswerkbegeleiding Les Ecoles

Over BSO Cruquiusweg C

Welkom bij onze BSO aan de Cruquiusweg! Onze locatie boven de kantine op voetbalclub HBC en bestaat uit twee groepen met in totaal maximaal 40 kinderen van 7-12 jaar; de Poema’s en de Jaguars. Dagelijks werken er 4 pedagogisch medewerkers die met veel aandacht en plezier voor uw kind zorgen.

Op het HBC terrein zit nog een BSO van Les Petits voor kinderen van 4-7 jaar. Er is ook een kinderdagverblijf en peuteropvang, ideaal als u meerdere kinderen van diverse leeftijden heeft! Onze groepsruimte is zeer ruim en licht, kinderen kunnen er heerlijk spelen of kiezen uit diverse activiteiten. Naast sporten zijn we ook graag creatief bezig!

In de vakanties

In de vakanties komen de kinderen de hele dag en hebben we alle tijd om een hoop leuke dingen te doen! Niet alleen op de locatie, we gaan er ook op uit. Het Groenendaalse bos en park Meermond zijn vlakbij en met onze bus, zijn we zo op het strand of een andere fijne plek!

Elke vakantie wordt er een speciaal vakantieprogramma samengesteld dat vooraf naar de ouders gestuurd wordt, boordevol leuke activiteiten, uitstapjes en workshops. Hier betrekken we de kinderen bij. Kinderparticipatie vinden we erg belangrijk, we laten hen niet alleen meedenken over het activiteitenaanbod maar ook over de inrichting en aanschaf van spelmateriaal.

Informatie

Cruquiusweg 39c
2102 LS Heemstede
023-5283002
LRKnummer: 172123884

Openingstijden
Maandag14:30 – 18.30
Dinsdag14:30 – 18:30
Woensdag13:00 – 18:30
Donderdag14:30 – 18:30
Vrijdag13:00 – 18:30

In de vakanties zijn wij vanaf 07:30 uur open.

Ons team is open en eerlijk en we hebben het heel fijn met de kinderen en elkaar. Onze locatie ligt heel vrij, we hebben veel plekken om te spelen. Ik vind het belangrijk om de ideeën van kinderen te verwerken in de activiteiten van die dag. Als de kinderen een leuke dag hebben gehad, heb ik dat ook!

Petra Bouzidi Leidinggevende - BSO Cruquiusweg B en C

Gitaarles

Voor kinderen vanaf 6 jaar biedt Les Petits gitaarles op locaties in Heemstede, Aerdenhout en Bloemendaal. In de lessen gaan we aan de slag met noten en akkoorden spelen en het doel is natuurlijk om zo snel mogelijk een zelfgekozen liedje te spelen!
ontdek meer >