BSO Juliana van Stolberglaan B

BSO op de Vondelschool

Over BSO Juliana van Stolberglaan

Welkom bij onze BSO op de Vondelschool! Wij zijn gevestigd in een bosrijke en rustige buurt. Onze locatie bestaat uit drie groepen met in totaal maximaal 60 kinderen van 4-12 jaar. Op sommige dagen bieden we ook voorschoolse opvang, hier kunt u zich apart voor aanmelden.

Onze BSO heet ‘t Piratenschip, de drie stamgroepen hebben eigen ruimtes en zijn ingedeeld op leeftijd; de Juniorpiraatjes, de Schatkamer en het Rovershol. Er zijn dagelijks zes pedagogisch medewerkers. Er is ook een huiswerk BSO groep, Les Ecoles. Daar kunt u uw kind vanaf 9 jaar apart voor aanmelden. We gaan ‘s middags graag naar de gymzaal of naar buiten en in de vakanties hebben wij een gevarieerd activiteitenprogramma!

Ons open, enthousiaste en betrokken team maakt van iedere dag een feestje! We werken nauw samen met school en maken fijn gebruik van het grote plein, de gymzaal en alle natuur en ruimte om ons heen. Dit biedt de kinderen alle mogelijkheden tot ontwikkeling.

Charlotte Beekman Leidinggevende - BSO en POV Juliana van Stolberglaan B

Gegevens

Juliana van Stolberglaan 27 B
2111 CJ Aerdenhout
023-7524613
LRKnummer: 172455996

Openingstijden
Maandag14:30 – 18.30
Dinsdag14:30 – 18:30
Woensdag13:00 – 18:30
Donderdag14:30 – 18.30
Vrijdag13:00 – 18:30

In de vakanties zijn wij vanaf 07:30 uur open.

Ons open, enthousiaste en betrokken team maakt van iedere dag een feestje! We werken nauw samen met school en maken fijn gebruik van het grote plein, de gymzaal en alle natuur en ruimte om ons heen. Dit biedt de kinderen alle mogelijkheden tot ontwikkeling.

Charlotte Beekman Leidinggevende - BSO en POV Juliana van Stolberglaan B

Opvang op je eigen school

Onze BSO zit in de school. Als de bel gaat, komt de pedagogisch medewerker je ophalen in de klas of je loopt zelf naar de BSO als je al wat ouder bent. Makkelijk en vertrouwd!

Een groot activiteitenaanbod

Kinderen kunnen kiezen uit een divers activiteitenaanbod. Bewegen, creatief bezig zijn of meedoen aan Ontdek!workshops. Wil je even helemaal niks? Dat mag natuurlijk ook!

Opvoed ondersteuning

Opvoeden en opgroeien kan soms best ingewikkeld zijn! Als u of uw kind ergens tegenaan loopt, kunt u naast de groepsleiding ook terecht bij onze pedagogen.
  • Opvang op je eigen school
  • Een groot activiteitenaanbod
  • Opvoed ondersteuning

Samen voor de kinderen

Er is een intensieve samenwerking met het kinderdagverblijf, de peuteropvang en de Vondelschool. We doen gezamenlijke activiteiten en stemmen eventuele begeleiding op elkaar af; er is samenhang in opvang en onderwijs. Kinderen stromen zo makkelijk door en weten waar ze aan toe zijn.

Deze combinatie is ook ideaal wanneer u kinderen in verschillende leeftijdsgroepen heeft. U kunt alle kinderen op één plek brengen en ophalen. Kinderen van 0-4 die bij ons lunchen, krijgen dan een warme maaltijd. Op de BSO kan uw kind aan het eind van de dag facultatief ook een warme maaltijd eten. Zo hoeft u na een lange werkdag niet direct te koken, en kunt u rustig samen de dag afsluiten.

Ontdek je talent en passie met onze Ontdek!workshops

Les Petits biedt met regelmaat korte sessies Ontdek!workshops aan. Zowel kinderen die naar de BSO gaan als andere kinderen die op ons IKC zitten, kunnen hier tegen een vergoeding aan deelnemen. Zo kun je ontdekken of je een bepaalde sport of hobby leuk vindt! Bijvoorbeeld judo, yoga of science.
ontdek meer
3.6/5 (8 Reviews)