KDV Juliana van Stolberglaan

Kinderdagverblijf in Aerdenhout

Over KDV Juliana van Stolberglaan

Welkom bij ons kinderdagverblijf aan de Juliana van Stolberglaan! Onze vestiging ligt in een bosrijke, rustige buurt en grenst aan de Vondelschool waar we nauw mee samenwerken. We hebben een ruime tuin met aparte babytuin voor de allerkleinsten. Uitstapjes in de mooie omgeving maken we graag.

Ons kinderdagverblijf bestaat uit drie groepen met elk 16 kinderen en één groep met 12 kinderen van 0-4 jaar; de Schelp, de Zee, de Strandbal en de Vis. Naast ons zit peuteropvang Wimperoen. De groepen zijn ruim en licht en van elkaar gescheiden door grotendeels glazen wanden, waardoor er veel onderling contact is. Kinderen kunnen elkaar makkelijk opzoeken als zij dat leuk vinden.

Mijn team stelt de kinderen en ouders altijd voorop, ze zijn erg betrokken en werken goed samen. Op onze ruime en lichte locatie is het heerlijk werken. Kinderen zijn echt, puur en eerlijk, dat maakt mijn werk het mooiste werk dat er is!

Brigitte Kramer Leidinggevende - KDV Juliana van Stolberglaan A

Gegevens

Juliana van Stolberglaan 27 A
2111 CJ Aerdenhout
023-7524610
LRKnummer: 587273872

Openingstijden
Maandag07:30 – 18.30
Dinsdag07:30 – 18.30
Woensdag07:30 – 18.30
Donderdag07:30 – 18.30
Vrijdag07:30 – 18.30

Mijn team stelt de kinderen en ouders altijd voorop, ze zijn erg betrokken en werken goed samen. Op onze ruime en lichte locatie is het heerlijk werken. Kinderen zijn echt, puur en eerlijk, dat maakt mijn werk het mooiste werk dat er is!

Brigitte Kramer Leidinggevende - KDV Juliana van Stolberglaan A

Uw kindje voelt zich geborgen en veilig

Knuffelen, troosten, een bekend gezicht; wij bieden uw kindje een geborgen en veilige omgeving. Uw kindje blijft altijd op dezelfde groep bij dezelfde kinderen en medewerkers.

Professionele opvoedondersteuning

Ouder zijn is soms best spannend of ingewikkeld! Als u ergens tegenaan loopt, kunt u naast de groepsleiding ook terecht bij onze pedagogen voor tips en handvatten.

Natuurlijke voeding en een warme lunch

Op ons kinderdagverblijf wordt alleen natuurlijke voeding aangeboden, zonder toegevoegde suikers, kleur- en smaakstoffen. Tussen de middag eten alle kinderen warm.
  • Uw kindje voelt zich geborgen en veilig
  • Professionele opvoedondersteuning
  • Natuurlijke voeding en een warme lunch

Samen voor de kinderen

Op ons kinderdagverblijf werken we met een enthousiast team en hechten we er veel waarde aan dat zowel de kinderen als de ouders zich bij ons thuis voelen. Op elke groep werken vaste pedagogisch medewerkers, zodat uw kindje een goede band kan opbouwen. Ieder kind heeft een eigen mentor.

Door onze nauwe samenwerking met onze peuteropvang en de Vondelschool, waar we ook buitenschoolse opvang bieden, stromen kinderen makkelijk door. Er is samenhang in opvang en onderwijs door gezamenlijke activiteiten en begeleiding. We stellen zo de kinderen centraal. Deze combinatie is ook ideaal wanneer u kinderen in verschillende leeftijdsgroepen heeft!

Geknipt voor iedereen

Je haren laten knippen is best spannend als je nog maar klein bent! Op onze peuteropvang kan uw kindje geknipt worden in een vertrouwde omgeving door steeds dezelfde kapster die zeer ervaren is met kinderen! Iedere 8 weken komt zij langs om de kinderen die hiervoor aangemeld zijn, te knippen.
ontdek meer
0/5 (0 Reviews)