POV Wimperoen

Peuteropvang in Aerdenhout

Opvang en onderwijs samen op één plek

Wij zijn gevestigd bij de Vondelschool. Hier biedt Les Petits, naast onze peuteropvang, ook kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en huiswerkbegeleiding. We werken intensief samen met het onderwijs.

Een gevarieerd activiteitenaanbod

Onze peuteropvang is een goede voorbereiding op school. Wij hebben een gevarieerd activiteiten aanbod gericht op de motorische, cognitieve, taal en sociaal emotionele ontwikkeling.

Natuurlijke voeding en een warme lunch

Op onze peuteropvang wordt alleen natuurlijke voeding aangeboden, zonder toegevoegde suikers, kleur- en smaakstoffen. Tussen de middag eten de kinderen die blijven lunchen, warm.
  • Alles onder één dak
  • Een gevarieerd activiteitenaanbod
  • Natuurlijke voeding en een warme lunch

Over POV Wimperoen

Welkom bij onze peuteropvang aan de Juliana van Stolberglaan! Onze vestiging ligt in een bosrijke, rustige buurt en grenst aan de Vondelschool waar we nauw mee samenwerken. We hebben een ruime tuin waar we veel buiten spelen. Uitstapjes in de mooie omgeving maken we ook graag.

Onze peuteropvang bestaat uit één groep met 16 kinderen van 2-4 jaar. Dagelijks werken er twee pedagogisch medewerkers. Naast de groep zit ons kinderdagverblijf waar we nauw mee samenwerken. Ook met de Vondelschool werken we nauw samen. We doen veel gezamenlijke activiteiten met de kleuters, waardoor de overstap naar het onderwijs spelenderwijs en soepel verloopt.

Opvangtijden en kosten

Op onze peuteropvang is het naast reguliere peuteropvang tot 12.00 uur, ook mogelijk om opvang af te nemen tot 13.00 uur of tot 14.30 uur. Ideaal wanneer u halve dagen werkt of ook schoolgaande kinderen heeft. Kinderen die langer blijven, krijgen een warme lunch op de peuteropvang.

Peuteropvang valt onder de Wet Kinderopvang, u kunt hier dus kinderopvangtoeslag voor aanvragen als u beide werkzaam bent of studeert. Als u hiervoor niet in aanmerking komt, biedt de gemeente Bloemendaal een inkomensafhankelijke subsidieregeling. Wanneer u woonachtig bent in de gemeente Bloemendaal, kunt u uw peuter voor 2 ochtenden bij ons aanmelden voor een subsidieplaats.

Geknipt voor iedereen

Je haren laten knippen is best spannend als je nog maar klein bent! Op onze peuteropvang kan uw kindje geknipt worden in een vertrouwde omgeving door steeds dezelfde kapster die zeer ervaren is met kinderen! Iedere 8 weken komt zij langs om de kinderen die hiervoor aangemeld zijn, te knippen.
ontdek meer
Informatie

Juliana van Stolberglaan 27A
2111 CJ Aerdenhout
023-5445435
LRKnummer: 587273872

Openingstijden
Maandag08:30 – 14:30
Dinsdag08:30 – 14:30
Woensdag08:30 – 12:15
Donderdag08:30 – 14:30
Vrijdag08:30 – 12.15

Op maandag, dinsdag en donderdag kunt u ook peuteropvang afnemen tot 12:00 uur of 13:00 uur. In de vakanties zijn wij gesloten.

Mijn team heeft oog voor het kind, de ouder en de omgeving. We dagen kinderen uit om te leren, te vallen en vooral weer op te staan en door te gaan. In gesprek gaan met kinderen, ze dingen en leren en ze verder brengen in het leven, dat vind ik zo mooi aan het werken met kinderen!

Jorien Keizer Leidinggevende - POV en BSO Juliana van Stolberglaan B