KDV Cruquiusweg A

Kinderdagverblijf in Heemstede

Kleinschalige opvang, knus en vertrouwd

Ons kinderdagverblijf is kleinschalig, knus en vertrouwd. Altijd een bekend gezicht en een rustige omgeving waarin we zoveel mogelijk aansluiten op het ritme van thuis.

Een heerlijke buitenruimte tussen de sportvelden

Buiten ontdek je meer! Onze ruime speelplaats en de sportvelden om ons heen geven uw kindje alle mogelijkheden om te spelen in de buitenlucht. Voor baby’s zijn er aparte hoekjes.

Natuurlijke voeding en een warme lunch

Op ons kinderdagverblijf wordt alleen natuurlijke voeding aangeboden, zonder toegevoegde suikers, kleur- en smaakstoffen. Tussen de middag eten alle kinderen warm.
  • Kleinschalige opvang, knus en vertrouwd
  • Een heerlijke buitenruimte tussen de sportvelden
  • Natuurlijke voeding en een warme lunch

Over KDV Cruquiusweg A

Welkom bij ons kinderdagverblijf aan de Cruquiusweg! Wij zijn gevestigd in een licht pand tussen de velden van voetbalclub HBC. Op onze locatie is één groep met 16 kinderen van 0-4 jaar; de Lieveheersbeestjes. Parkeren kunt u op het ruime parkeerterrein.

Op de groep werken dagelijks drie pedagogisch medewerkers die met veel aandacht voor uw kindje zorgen. Voor specifieke opvoedondersteuning hebben wij eigen pedagogen in huis. Onze groepsruimte is gezellig ingericht en biedt veel mogelijkheden om lekker te spelen. Ook zijn er genoeg rustige plekjes. We werken nauw samen met kinderdagverblijf Cruquiusweg B aan de overkant.

Vriendjes voor altijd

Samen op de baby mat voorzichtig kennis maken met elkaar, lachen om de blokkentoren die je samen gebouwd hebt en omver gooit en samen je eerste toneelstukje opvoeren. Bij ons kan uw kindje vriendschappen sluiten die heel lang meegaan!

Op de verdieping boven ons kinderdagverblijf bieden we buitenschoolse opvang met huiswerkbegeleiding. Op het HBC terrein zijn nog twee BSO locaties van Les Petits. Kinderen stromen dus makkelijk door en kunnen tot het einde van de basisschool bij ons blijven. Ook is deze combinatie van opvangvormen op één terrein ideaal wanneer u kinderen in verschillende leeftijdsgroepen heeft!

Meekijken tijdens de opvang dag

Wij begrijpen dat u het liefst de hele dag meekijkt als uw kindje bij ons op de opvang is. Daarom maken wij dagelijks foto’s die u kunt zien in ons ouderportaal Konnect! Dit kan via een app op uw telefoon of via internet. Via Konnect kunnen we ook berichten naar elkaar sturen en u vindt er allerlei informatie.
ontdek meer
Informatie

Cruquiusweg 39A
2102 LS Heemstede
023-7515527
LRKnummer: 184977538

Openingstijden
Maandag07:30 – 18.30
Dinsdag07:30 – 18.30
Woensdag07:30 – 18.30
Donderdag07:30 – 18.30
Vrijdag07:30 – 18.30

Op onze locatie hangt een ontspannen en fijne sfeer. We hebben hier veel ruimte en uitwijkmogelijkheden, waar we dankbaar gebruik van maken. De kinderen verblijden mij iedere dag weer met hun creatieve oplossingen, onverwachte wijsheid en tomeloze enthousiasme!

Kim Vos Leidinggevende - KDV Cruquiusweg A en B