KDV Regentesselaan

Kinderdagverblijf in Haarlem

Over KDV Regentesselaan

Welkom bij ons kinderdagverblijf aan de Regentesselaan! Wij zijn gevestigd in een fijn pand dichtbij het centrum van Haarlem. Op onze locatie zijn vier groepen, twee met elk 16 kinderen van 0-4 jaar; de Zonnetjes en de Wolkjes, en twee met elk 12 kinderen van 0-4 jaar; de Maantjes en de Sterretjes.

De groepsruimtes zijn gezellig ingericht en bieden veel mogelijkheden om lekker te spelen. Ook zijn er genoeg rustige plekjes om met volle aandacht een flesje te geven of een boekje voor te lezen. Op alle groepen werken dagelijks drie of twee pedagogisch medewerkers die met veel aandacht voor uw kindje zorgen. Voor specifieke opvoedondersteuning hebben wij eigen pedagogen in huis.

Een klein onbevangen hummeltje dat vanaf dag één alles vertaalt wat het waarneemt, zichzelf uitdaagt en zich daardoor ontwikkelt. Deel mogen uitmaken van dit proces blijft heel bijzonder. Team Regentesselaan is een pedagogisch sterk en hecht team, we kijken echt naar het kind.

Femke van Dijk Leidinggevende - KDV Regentesselaan

Gegevens

Regentesselaan 40
2015 BZ Haarlem
023-7524644
LRKnummer: 171494040

Openingstijden
Maandag07:30 – 18.30
Dinsdag07:30 – 18.30
Woensdag07:30 – 18.30
Donderdag07:30 – 18.30
Vrijdag07:30 – 18.30

Een klein onbevangen hummeltje dat vanaf dag één alles vertaalt wat het waarneemt, zichzelf uitdaagt en zich daardoor ontwikkelt. Deel mogen uitmaken van dit proces blijft heel bijzonder. Team Regentesselaan is een pedagogisch sterk en hecht team, we kijken echt naar het kind.

Femke van Dijk Leidinggevende - KDV Regentesselaan

Uw kindje voelt zich geborgen en veilig

Knuffelen, troosten, een bekend gezicht; wij bieden uw kindje een geborgen en veilige omgeving. Uw kindje blijft altijd op dezelfde groep bij dezelfde kinderen en medewerkers.

Natuurlijke voeding en een warme lunch

Op ons kinderdagverblijf wordt alleen natuurlijke voeding aangeboden, zonder toegevoegde suikers, kleur- en smaakstoffen. Tussen de middag eten alle kinderen warm.

Een heerlijke buitenruimte

Buiten ontdek je meer! Onze ruime binnentuin geeft uw kindje alle mogelijkheden om te spelen in de buitenlucht. Meerdere keren per dag zwaaien we naar de verderop langsrijdende treinen!
  • Uw kindje voelt zich geborgen en veilig
  • Natuurlijke voeding en een warme lunch
  • Professionele opvoedondersteuning

Stap voor stap

Jonge kinderen ontwikkelen zich ontzettend snel. Wij volgen en begeleiden uw kindje tijdens deze ontwikkeling stap voor stap op een speelse manier. Met ons eigen kindvolgsysteem houden we bij hoe uw kindje zich ontwikkelt als het gaat om bewegen, spelen, praten en in de omgang met anderen.

We sluiten aan bij wat uw kindje al goed kan en helpen bij wat nog niet vanzelf gaat. Dit stimuleren we met leuke activiteiten en spelletjes. De mentor van uw kindje houdt dit bij in het kindvolgsysteem en één keer per jaar wordt dit vrijgegeven zodat u het in kunt zien. Natuurlijk zijn er tussendoor veel momenten waarop we de ontwikkeling van uw kindje bespreken met u.

Geknipt voor iedereen

Je haren laten knippen is best spannend als je nog maar klein bent! Op ons kinderdagverblijf kan uw kindje geknipt worden in een vertrouwde omgeving door steeds dezelfde kapster die zeer ervaren is met kinderen! Iedere 8 weken komt zij langs om de kinderen die hiervoor aangemeld zijn, te knippen.
ontdek meer
0/5 (0 Reviews)