KDV Donkerelaan

Kinderdagverblijf in Bloemendaal

Over KDV Donkerelaan

Welkom bij ons kinderdagverblijf aan de Donkerelaan! Wij zijn gevestigd in een fijn pand vlakbij het bos en de duinen. Op onze locatie zijn drie groepen met elk 16 kinderen van 0-4 jaar; de Monstertjes, de Spookjes en de Draakjes. Op alle groepen is een deur naar de tuin om lekker buiten te spelen.

Per groep zijn er dagelijks drie pedagogisch medewerkers die met veel aandacht voor uw kindje zorgen. Kinderen die dat willen, mogen soms ook op een andere groep spelen of meedoen met een activiteit. We wandelen graag met de bolderkar en met de oudsten gaan we regelmatig op bezoek bij de bewoners van verzorgingshuis de Wildhoef aan de overkant. Samen liedjes zingen of spelletjes doen!

Iedere dag brengt nieuwe uitdagingen als je met kinderen werkt! Ons team is zeer hecht met een bonk aan ervaring. Iedereen heeft zijn eigen talenten en we bouwen echt een band op met alle kinderen en ouders.

Jamie Kuijstermans Leidinggevende - Kinderdagverblijf Donkerelaan

Gegevens

Donkerelaan 66
2061 JP Bloemendaal
023-7524641
LRKnummer: 131556083

Openingstijden
Maandag07:30 – 18.30
Dinsdag07:30 – 18.30
Woensdag07:30 – 18.30
Donderdag07:30 – 18.30
Vrijdag07:30 – 18.30

Iedere dag brengt nieuwe uitdagingen als je met kinderen werkt! Ons team is zeer hecht met een bonk aan ervaring. Iedereen heeft zijn eigen talenten en we bouwen echt een band op met alle kinderen en ouders.

Jamie Kuijstermans Leidinggevende - Kinderdagverblijf Donkerelaan

Uw kindje voelt zich geborgen en veilig

Knuffelen, troosten, een bekend gezicht; wij bieden uw kindje een geborgen en veilige omgeving. Uw kindje blijft altijd op dezelfde groep bij dezelfde kinderen en medewerkers.

Natuurlijke voeding en een warme lunch

Op ons kinderdagverblijf wordt alleen natuurlijke voeding aangeboden, zonder toegevoegde suikers, kleur- en smaakstoffen. Tussen de middag eten alle kinderen warm.

Professionele opvoedondersteuning

Ouder zijn is soms best spannend of ingewikkeld! Als u ergens tegenaan loopt, kunt u naast de groepsleiding ook terecht bij onze pedagogen voor tips en handvatten.
  • Uw kindje voelt zich geborgen en veilig
  • Natuurlijke voeding en een warme lunch
  • Professionele opvoedondersteuning

Kinderen zijn van nature creatief

Wij vinden creativiteit dan ook een belangrijk pedagogisch uitgangspunt en laten ons hierin inspireren door de pedagogische ideeën vanuit de Reggio-pedagogiek. Jonge kinderen drukken zich nog niet (alleen) uit in taal, maar des te meer in bewegen, dansen, kleien, tekenen of knutselen.

Wij zorgen ervoor dat kinderen zich mogen en kunnen uiten op hun eigen manier en sluiten daarbij aan. We bieden veel creatieve activiteiten en voor de peuters hebben wij een dans- en muziekdocent die op roulerende basis workshops geven op alle locaties. De medewerkers op de groepen werken met beweegkriebels voor peuters, bewegen binnen en buiten wordt daarmee gestimuleerd.

Meekijken tijdens de opvang dag

Wij begrijpen dat u het liefst de hele dag meekijkt als uw kindje bij ons op de opvang is. Daarom maken wij dagelijks foto’s die u kunt zien in ons ouderportaal Konnect! Dit kan via een app op uw telefoon of via internet. Via Konnect kunnen we ook berichten naar elkaar sturen en u vindt er allerlei informatie.
ontdek meer
0/5 (0 Reviews)