KDV Bloemendaalseweg

Kinderdagverblijf in Bloemendaal

Over KDV Bloemendaalseweg

Welkom bij ons kinderdagverblijf aan de Bloemendaalseweg! Wij zijn gevestigd in een prachtig monumentaal pand aan de rand van het bos. Op de benedenverdieping zijn twee groepen met elk 12 kinderen van 0-4 jaar. Op de bovenverdieping is één groep met 16 kinderen van 0-4 jaar.

De groepsruimtes zijn huiselijk en licht en bieden veel mogelijkheden om lekker te spelen. Ook zijn er genoeg rustige plekjes om met volle aandacht een flesje te geven of boekje voor te lezen. We maken graag wandelingen in het bos en met de oudsten gaan we regelmatig op bezoek bij de bewoners van verzorgingshuis de Rijp aan de overkant. Samen liedjes zingen of spelletjes doen!

Kinderen zijn puur en oprecht, ik geniet er van om met de kinderen te kletsen, te lachen en te spelen. Bij ons heerst een open en warme sfeer, dat maakt onze locatie tot een fijne plek, een plek waar de kinderen zich thuis voelen.

Isabelle Akkerman Leidinggevende - Bloemendaalseweg en Josephschool

Gegevens

Bloemendaalseweg 126
2061 CP Bloemendaal
023-7524620
LRKnummer: 208845677

Openingstijden
Maandag07:30 – 18.30
Dinsdag07:30 – 18.30
Woensdag07:30 – 18.30
Donderdag07:30 – 18.30
Vrijdag07:30 – 18.30

Kinderen zijn puur en oprecht, ik geniet er van om met de kinderen te kletsen, te lachen en te spelen. Bij ons heerst een open en warme sfeer, dat maakt onze locatie tot een fijne plek, een plek waar de kinderen zich thuis voelen.

Isabelle Akkerman Leidinggevende - Bloemendaalseweg en Josephschool

Kleinschalig en geborgen

Ons kinderdagverblijf is kleinschalig en daardoor heerlijk knus en vertrouwd. Altijd een bekend gezicht en een rustige omgeving waarin we zoveel mogelijk aansluiten op het ritme van thuis.

Een heerlijke buitenruimte

Buiten ontdek je meer! Onze groene en ruime tuin geeft uw kindje alle mogelijkheden om te spelen in de buitenlucht. Voor de allerkleinsten creëren we aparte baby hoekjes om rustig te spelen.

Natuurlijke voeding en een warme lunch

Op ons kinderdagverblijf wordt alleen natuurlijke voeding aangeboden, zonder toegevoegde suikers, kleur- en smaakstoffen. Tussen de middag eten alle kinderen warm.
  • Kleinschalig en geborgen
  • Een heerlijke buitenruimte
  • Natuurlijke voeding en een warme lunch

Stap voor stap

Jonge kinderen ontwikkelen zich ontzettend snel. Wij volgen en begeleiden uw kindje tijdens deze ontwikkeling stap voor stap op een speelse manier. Met ons eigen kindvolgsysteem houden we bij hoe uw kindje zich ontwikkelt als het gaat om bewegen, spelen, praten en in de omgang met anderen.

We sluiten aan bij wat uw kindje al goed kan en helpen bij wat nog niet vanzelf gaat. Dit stimuleren we met leuke activiteiten en spelletjes. De mentor van uw kindje houdt dit bij in het kindvolgsysteem en één keer per jaar wordt dit vrijgegeven zodat u het in kunt zien. Natuurlijk zijn er tussendoor veel momenten waarop we de ontwikkeling van uw kindje bespreken met u.

Geknipt voor iedereen

Je haren laten knippen is best spannend als je nog maar klein bent! Op ons kinderdagverblijf kan uw kindje geknipt worden in een vertrouwde omgeving door steeds dezelfde kapster die zeer ervaren is met kinderen! Iedere 8 weken komt zij langs om de kinderen die hiervoor aangemeld zijn, te knippen.
ontdek meer
0/5 (0 Reviews)