KDV Dekenzondaglaan

Kinderdagverblijf in Vogelenzang

Over KDV Deken Zondaglaan

Welkom bij ons kinderdagverblijf aan de Deken Zondaglaan! Onze vestiging ligt in het dorp Vogelenzang, dichtbij bos en duinen. Er zijn drie groepen; een baby-dreumes groep voor kinderen tot 2 jaar (Musjes), een groep voor kinderen van 0-4 jaar (Mereltjes) en aan de overkant bij de peuters zit onze peutergroep van 2-4 jaar (Zwaluwnest). Zij delen de ruimte met peuteropvang ’t Vogelnest, waardoor er een unieke samenwerking tussen dagopvang en peuteropvang is ontstaan. Alle groepen zijn licht en ruim met een fijne tuin om buiten te spelen.

Ons kinderdagverblijf maakt deel uit van IKC de Paradijsvogel, een integraal kindcentrum voor 0-13 jaar, waar onderwijs en opvang vanuit een gezamenlijke visie en beleid vormgegeven wordt. Het IKC werkt volgens de speerpunten lezen, natuur, sport en muziek. Dat begint bij ons al met boekstart, beweegkriebels, muziek maken en bezoekjes aan de duinen en zorgboerderij Zebrazorg!

Samen kunnen we meer dan ieder voor zich, daar geloven wij in! Met elkaar als team en met de ouders. Werken met kinderen is mijn passie. Samen de ontwikkeling doormaken en uitdaging geven op eigen niveau. Iedere dag weer een lach op de gezichtjes toveren, daar doe ik het voor!

Natascha Ebing Leidinggevende - KDV Dekenzondaglaan en POV en BSO IKC de Paradijsvogel

Gegevens

Deken Zondaglaan 5A
2114 EA Vogelenzang
023-7524675
LRKnummer: 183514750

Openingstijden
Maandag07:30 – 18.30
Dinsdag07:30 – 18.30
Woensdag07:30 – 18.30
Donderdag07:30 – 18.30
VrijdagGesloten

Samen kunnen we meer dan ieder voor zich, daar geloven wij in! Met elkaar als team en met de ouders. Werken met kinderen is mijn passie. Samen de ontwikkeling doormaken en uitdaging geven op eigen niveau. Iedere dag weer een lach op de gezichtjes toveren, daar doe ik het voor!

Natascha Ebing Leidinggevende - KDV Dekenzondaglaan en POV en BSO IKC de Paradijsvogel

Uw kindje voelt zich veilig en geborgen

Knuffelen, troosten, een bekend gezicht; wij bieden uw kindje een geborgen en veilige omgeving. Uw kindje blijft altijd op dezelfde groep bij dezelfde kinderen en medewerkers.

Natuurlijke voeding en een warme lunch

Op ons kinderdagverblijf wordt alleen natuurlijke voeding aangeboden, zonder toegevoegde suikers, kleur- en smaakstoffen. Tussen de middag eten alle kinderen warm.

Professionele opvoedondersteuning

Ouder zijn is soms best spannend of ingewikkeld! Als u ergens tegenaan loopt, kunt u naast de groepsleiding ook terecht bij onze pedagogen voor tips en handvatten.
  • Uw kindje voelt zich veilig en geborgen
  • Natuurlijke voeding en een warme lunch
  • Professionele opvoedondersteuning

Samen voor de kinderen

Op ons kinderdagverblijf werken we met een enthousiast team en hechten we er veel waarde aan dat zowel de kinderen als de ouders zich bij ons thuis voelen. Op elke groep werken vaste pedagogisch medewerkers, zodat uw kindje een goede band kan opbouwen. Ieder kind heeft een eigen mentor.

Door onze nauwe samenwerking binnen IKC de Paradijsvogel, waar we ook peuteropvang en buitenschoolse opvang bieden, stromen kinderen makkelijk door. Er is samenhang in opvang en onderwijs door gezamenlijke activiteiten en begeleiding. We stellen zo de kinderen centraal. Deze combinatie is ook ideaal wanneer u kinderen in verschillende leeftijdsgroepen heeft!

Meekijken tijdens de opvang dag

Wij begrijpen dat u het liefst de hele dag meekijkt als uw kindje bij ons op de opvang is. Daarom maken wij dagelijks foto’s die u kunt zien in ons ouderportaal Konnect! Dit kan via een app op uw telefoon of via internet. Via Konnect kunnen we ook berichten naar elkaar sturen en u vindt er allerlei informatie.
ontdek meer
1.3/5 (3 Reviews)