POV de Kleine Daaltjes

Peuteropvang in Bloemendaal

Over POV de Kleine Daaltjes

Welkom bij onze peuteropvang op de BSV! Onze locatie ligt in een bosrijke, rustige buurt. We hebben een ruime tuin waar we veel buiten spelen. Uitstapjes in de mooie omgeving maken we ook graag. Landgoed Caprera ligt tegenover ons en ook de duinen zijn vlakbij.

Onze peuteropvang bestaat uit één groep met 16 kinderen van 2-4 jaar. Dagelijks werken er twee pedagogisch medewerkers. We werken nauw samen met de kleutergroepen van de BSV. De overstap van de peuteropvang naar het onderwijs verloopt hierdoor spelenderwijs. Voor gerichte opvoedondersteuning en coaching van onze medewerkers hebben wij eigen pedagogen in huis.

Werken met kinderen is geweldig! Ik word elke dag weer vrolijk van de blije gezichtjes van de kinderen. Zij geven mij veel energie en ik vind het geweldig om te zien hoe zij elke dag weer anders kunnen reageren en vol met creatieve oplossingen zitten.

Wendy Lourens Leidinggevende - POV en BSO Bos en Duinschool en BSV

Gegevens

Lage Duin en Daalseweg 17
2061 BB Bloemendaal
023-7410035
LRKnummer: 154032360

Openingstijden
Maandag08:30 – 12:00
Dinsdag08:30 – 12:00
Woensdag08:30 – 12:15
Donderdag08:30 – 12:00
Vrijdag08:30 – 12:00

Op dinsdag en donderdag is ook verlengde opvang tot 14:30 uur mogelijk. In de vakanties zijn wij gesloten.

Werken met kinderen is geweldig! Ik word elke dag weer vrolijk van de blije gezichtjes van de kinderen. Zij geven mij veel energie en ik vind het geweldig om te zien hoe zij elke dag weer anders kunnen reageren en vol met creatieve oplossingen zitten.

Wendy Lourens Leidinggevende - POV en BSO Bos en Duinschool en BSV

Eén van de mooiste plekjes in Bloemendaal!

Wij hebben een heerlijke buitenruimte. Onze groene en ruime buitenspeelplaats geeft uw kindje alle mogelijkheden om te spelen in de buitenlucht en ook het mooie bos Caprera is vlakbij.

Een gevarieerd activiteitenaanbod

Onze peuteropvang is een goede voorbereiding op school. Wij hebben een gevarieerd activiteiten aanbod gericht op de motorische, cognitieve, taal en sociaal emotionele ontwikkeling.

Natuurlijke voeding en een warme lunch

Op onze peuteropvang wordt alleen natuurlijke voeding aangeboden, zonder toegevoegde suikers, kleur- en smaakstoffen. Tussen de middag eten de kinderen die blijven lunchen, warm.
  • Eén van de mooiste plekjes in Bloemendaal!
  • Een gevarieerd activiteitenaanbod
  • Natuurlijke voeding en een warme lunch

Opvangtijden en kosten

Op onze peuteropvang is op alle schooldagen open van 8:30-12:00 uur en op woensdag tot 12:15 uur. In de schoolvakanties, tijdens studiedagen van school en op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

Peuteropvang valt onder de Wet Kinderopvang, u kunt hier dus kinderopvangtoeslag voor aanvragen als u beide werkzaam bent of studeert. Als u hiervoor niet in aanmerking komt, biedt de gemeente Bloemendaal een inkomensafhankelijke subsidieregeling. Wanneer u woonachtig bent in de gemeente Bloemendaal, kunt u uw peuter voor 2 ochtenden bij ons aanmelden voor een subsidieplaats.

Meekijken tijdens de opvangdag

Wij begrijpen dat u het liefst de hele dag meekijkt als uw kindje bij ons op de opvang is. Daarom maken wij dagelijks foto’s die u kunt zien in ons ouderportaal Konnect! Dit kan via een app op uw telefoon of via internet. Via Konnect kunnen we ook berichten naar elkaar sturen en u vindt er allerlei informatie.
ontdek meer
0/5 (0 Reviews)