POV Madelief

Peuteropvang in Haarlem

Over POV Madelief

Welkom bij onze peuteropvang in Haarlem! POV Madelief is gevestigd in speeltuin de Floragaarde aan de Oosten de Bruijnstraat. We zijn een VE-locatie en werken met de Uk&Puk methode. Zoek je een leuke plek voor je peuter om te leren en te spelen? Dan kun je bij ons terecht!

Onze peuteropvang biedt plek voor kinderen van 2-4 jaar. Dagelijks werken er twee pedagogisch medewerkers per groep. Elk kind heeft een eigen mentor die het eerste aanspreekpunt is voor de ouders. De groep is zo ingericht dat de kinderen volop vrij kunnen spelen, maar er is aan de gezellige tafels ook ruimte voor individuele begeleiding.

 

Wij staan als planningsteam voor u klaar om te kijken naar de verschillende opvangmogelijkheden. Neem gerust contact met ons op!

Planningsteam Les Petits Kinderopvang

Gegevens

Van Oosten de Bruijnstraat 62
2014 VS Haarlem
023-7526763
LRKnummer: 877801812

Openingstijden
Maandag08:15 – 12:15
Dinsdag08:15 – 12:15
Woensdag08:15 – 12:15
Donderdag08:15 – 12:15
Vrijdag08:15 – 12:15

In de vakanties zijn wij gesloten.

Wij staan als planningsteam voor u klaar om te kijken naar de verschillende opvangmogelijkheden. Neem gerust contact met ons op!

Planningsteam Les Petits Kinderopvang

Gevarieerd activiteitenaanbod

Wij hebben een gevarieerd activiteitenaanbod gericht op de motorische, cognitieve, taal en sociaal emotionele ontwikkeling, dat aansluit op de belevingswereld van peuters.

Buiten ontdek je meer!

Wij hebben een heerlijke buitenruimte. Onze ruime buitenspeelplaats en het aangrenzende speelveld geeft uw kindje alle mogelijkheden om te spelen in de buitenlucht.

Opvoed ondersteuning

Ouder zijn is soms best spannend of ingewikkeld! Als u of uw kindje ergens tegenaan loopt, kunt u naast de groepsleiding ook terecht bij onze pedagogen.
  • Voorschoolse Educatie
  • Opvoed ondersteuning
  • Buiten ontdek je meer!

Goed voorbereid naar school

Peuteropvang Madelief is een goede voorbereiding op de basisschool. Er is tijdens de opvang veel aandacht voor de taalontwikkeling, sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en rekenprikkels.

Madelief is een VE-locatie en we werken hier met Uk&Puk, een stimuleringsprogramma speciaal voor peuters. Samen met pop Puk gaan de peuters op avontuur in de speelruimte of buiten in ons tuintje.

Meekijken tijdens de opvang dag

Wij begrijpen dat u het liefst de hele dag meekijkt als uw kindje bij ons op de opvang is. Daarom maken wij dagelijks foto’s die u kunt zien in ons ouderportaal Konnect! Dit kan via een app op uw telefoon of via internet. Via Konnect kunnen we ook berichten naar elkaar sturen en u vindt er allerlei informatie.
ontdek meer
0/5 (0 Reviews)