Buitenschoolse opvang

Hoe leuk het op school ook kan zijn, aan het einde van de dag kunnen kinderen niet wachten tot de bel gaat. Als de schooldag is afgelopen willen ze dan ook het liefst iets voor zichzelf doen. Na inspanning komt immers ontspanning. Les Petits weet als geen ander hoe belangrijk deze rustmomenten zijn voor opgroeiende kinderen, en verzorgt daarom buitenschoolse opvang voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar.

P1200537Uw kind is tijdens de schoolweek iedere dag na schooltijd op de buitenschoolse opvang welkom. De begeleiders van Les Petits zorgen ervoor dat uw kind veilig van de eigen school naar onze buitenschoolse opvang gebracht wordt, en zorgen daarna voor een leuke middag vol interessante activiteiten en workshops. Zo weet u zeker dat uw kind precies kan doen waar hij of zij zin in heeft, maar daarbij wel altijd op de juiste begeleiding kan rekenen.

Ontspannen spelen na schooltijd

Ontspanning, spel en plezier zijn de sleutelwoorden voor de buitenschoolse opvang van Les Petits. Dat geldt zowel voor de groep als het individu. Onze begeleiders zorgen ervoor dat uw kind altijd een leuk tijdverdrijf vindt, ongeacht of hij of zij nu liever een sportief potje gaat voetballen of juist even tot rust wil komen met een boek of wat knutselwerk. Uiteraard zorgen onze medewerkers er altijd voor dat de sfeer prettig blijft en iedereen een leuk tijd kan hebben.

Buiten het reguliere programma organiseren wij in de schoolvakanties verschillende leuke activiteiten voor de kinderen op de buitenschoolse opvang. Uw kind is tijdens de vakantieperiode de gehele dag welkom, en krijgt iedere dag weer de kans om in een gezellige omgeving te spelen met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes.

Meer weten over onze buitenschoolse opvang?

Les Petits streeft ernaar om ieder kind de ideale buitenschoolse opvang te kunnen bieden. Met gevarieerde activiteiten, gemengde groepen enErik op CRU uitstekende begeleiding zorgen wij ervoor dat uw kind zich bij ons moeiteloos thuis voelt. Wij nodigen u graag uit om rond te kijken op onze website – daar vindt u alle informatie die u nodig heeft om een goed beeld te krijgen van de sfeer op de buitenschoolse opvang.

Heeft u specifieke vragen over de buitenschoolse opvang van Les Petits, of wilt u meer weten over ons aanbod en programma? Onze medewerkers helpen u graag om de beste opvang voor uw kind te vinden. Stel uw vraag via de e-mail of het contactformulier op de website, of neem telefonisch contact op met ons team. Les Petits is van maandag t/m donderdag van 08:30u tot 17:00u bereikbaar. Op vrijdag kunt u ons tussen 08:30 en 12:30u bereiken.