Onze naschoolse opvang in Heemstede

Kinderen op de basisschool hebben tegenwoordig steeds vaker een druk leven. Daarom is het voor hen prettig dat zij tussen het leren en het schoolwerk door ook even lekker kunnen ontspannen. Op onze naschoolse opvang in Heemstede krijgen de kinderen hiertoe gelukkig alle ruimte. Hier biedt Les Petits kinderen de gelegenheid om in een veilige omgeving onder goede begeleiding even iets leuks te doen en wat afleiding te zoeken. De begeleiders van onze naschoolse opvang in Heemstede organiseren elke dag leuke groepsactiviteiten en stimuleren de kinderen om elkaar op een positieve manier te benaderen. Zo beleven zij op onze naschoolse opvang in Heemstede niet alleen een hele leuke tijd, maar leren zij zich ook beter staande te houden in sociale situaties. Door de uitgebreide voorzieningen op onze naschoolse opvang in Heemstede weten zij tot slot ook altijd iets leuks te vinden, en hoeven zij zich nooit te vervelen.

Een sfeerimpressie van onze naschoolse opvang in Heemstede

Als de kinderen aan het einde van de schooldag vrij zijn kunnen zij meteen terecht op onze naschoolse opvang in Heemstede. Doordat wij vier verschillende vestigingen hebben – de Pr. Beatrixschool, de Icarus en twee locaties bij de Cruquius – is er in Heemstede altijd een naschoolse opvang te vinden die dichtbij is. Afhankelijk van uw wensen en de gemaakte afspraken kan uw kind zelfstandig naar onze naschoolse opvang in Heemstede komen, of wordt hij of zij opgehaald door een van onze begeleiders. Eenmaal aangekomen krijgen ieder kind bij ons iets te eten en te drinken, en vervolgens kunnen zij zich vermaken door mee te doen aan de groepsactiviteit of door even iets voor zichzelf te gaan doen. De begeleiders van de naschoolse opvang in Heemstede bieden de kinderen de hele middag een luisterend oor en zorgen ervoor dat de groep in goede harmonie met elkaar omgaat. Om de beste sociale aansluiting te creëren zijn de kinderen bij ons ingedeeld in groepen voor de bovenbouw en onderbouw.

De uitgebreide mogelijkheden van de naschoolse opvang in Heemstede

Les Petits begrijpt dat regelmaat belangrijk is in het leven van een kind, zeker waar het gaat om het sociale aspect. Daarom is onze naschoolse opvang in Heemstede het hele jaar door geopend. Kinderen hoeven dus in de vakantie hun vriendjes en vriendinnetjes van de naschoolse opvang Heemstede niet te missen, en kunnen dus ook wanneer er geen school is gezellig bij ons aansluiten. Tijdens de vakantie is onze naschoolse opvang in Heemstede de hele dag door geopend, van 7:30 uur tot 18:30 uur, en worden er regelmatig leuke uitstapjes gemaakt met de groep.

U kunt bij Les Petits terecht voor al uw vragen over onze naschoolse opvang in Heemstede, of voor meer informatie over onze werkwijze en de tarieven van onze opvang.